Hailey Bieber körme új trendet teremtett, és még a mázas fánknál is menőbb

Nem először, és valószínűleg nem is utoljára születik egy egészen új irányzat a körömtrendekben Justin Bieber feleségének köszönhetően. Hailey Bieber körme egy egészen meglepő tavaszi színben pompázik, és ez az árnyalat minden vágyunk a következő manikűrhöz.

Hailey Biebert nem csak kiváló stílusa, hanem mindig makulátlan, előremutató körmei miatt is irigyelhetjük
Valami újat keresel tavaszra? Hailey Bieber körme tökéletes inspiráció lesz
Fotó: Getty/Glamour

A körmös szakma legnagyobb nevei közösségi felületeiken bőven ellátnak minket inspirációkkal és előrejelzésekkel, mik lesznek a következő szezon divatos mintái, színei. Bár az idei tavasz egyik legtrendibb árnyalata a babakék, ha egy-egy híresség fotója napvilágot lát egy nem túl szokványos körömdizájnnal, jó eséllyel trend lesz belőle. Justin Bieber feleségével nem először történik ez, ugyanis a mindig kifogástalan külsejű modell nem csak a divatban diktálja a helyes irányt, hanem rajong a szépségápolásért is. Bőrápolási márkája nyomán született mázas fánk körömtrendet számos változatban láttuk már újjászületni, a most megjelent körömtrend azonban egyikhez sem fogható, ugyanis egy nagyon élénk, mégis visszafogott sárga színben pompázik. Ha neked is tetszik Hailey Bieber körme, ami tökéletesen passzol a tavaszi hangulathoz, öltöztesd sárgába kezeid!

A tavasz hírnöke

Hailey Bieber imád kísérletezni a körömszínekkel, a mázas fánk stílust már barnában és rózsaszínben is kipróbálta, majd ezeket a dizájnokat az influenszert követve nők ezrei viselték büszkén kezeiken. Legutóbbi posztjában néhány szelfit tett ki magáról az Instagramra, amin ujjbegyeit az ajkaihoz érinti, így tökéletesen látszik a tavaszi színek harmóniája. Hailey körmöse, aki nem mellesleg a mázas fánk körmöket alkotta, Zola Ganzorigt is megosztotta követőivel a legfrissebb remekművéről készült képeket.

Dobj el mindent, a sztársminkes elárulta Hailey Bieber füstös tusvonalának a trükkjét!

Úgy tűnik, a modell kedvenc körömformája a mandula, és meg kell hagyni, remekül áll neki, az amúgy is hosszú ujjait optikailag még jobban nyújtja. A körmök árnyalata egy nagyon finom, leginkább vajhoz hasonlító sárgás tónus, ami kellőképpen feltűnő, mégis nagyon közel áll a pasztell színvilághoz. Mrs. Bieber sminkese, Mary Phillips a látványos manikűrt egy rendkívül aranyos, pasztell rózsaszín cicás tusvonallal párosította. Az összhatást még jobban erősíti az iskolás lány stílust idéző, két fél copf egy-egy apró fonattal és masnikkal, ami Amanda Lee sztárfodrász kezeinek munkáját dicséri.

Egy különleges sárga

Nem lepődünk meg, ha neked is megjött a kedved tavaszra felfrissíteni a külsőd néhány vidám, színes részlettel, mint ahogy Hailey Bieber is tette. Az új Hailey-féle körömtrendben a klasszikus mázas fánk körmök elkészítési metódusát kell követned azzal a különbséggel, hogy az alaplakk egy nagyon finom, sárgás árnyalat legyen, ami már inkább hajlik a pasztell színek felé. Arra figyelj, hogy olyan lakkot válassz, ami kellőképpen tartós, és gazdagon pigmentált ahhoz, hogy elegendő legyen két réteget felvinned a körmökre - így biztos szépen fogsz tudni dolgozni vele!

GlamDrop: Lassan a neszesszeredben is beköszönt a tavasz

Még több ötlet a színes körmök rajongóinak:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói