Ez lenne számodra a tökéletes haj a csillagjegyed szerint

Feldobnád a novembert egy külső átalakulással, de nem tudod, milyen irányba indulj el? Szerencsére a bolygók és a csillagok most is a segítségedre sietnek, és megmutatják, melyik haj áll neked a legjobban a horoszkópod szerint.

Mutasd a horoszkópod, mi mutatjuk a frizurát!
Mutasd a horoszkópod, mi mutatjuk, mi lenne számodra a tökéletes haj
Fotó: IMaxTree/Glamour

Hagyd, hogy a sorsod döntsön! Pontosabban a horoszkópod. A külső megjelenésünkkel rengeteg mindent elárulunk a külvilág felé belső tulajdonságainkról, tulajdonképpen az öltözködés, a smink és a haj nem más, mint egy kommunikációs eszköz. A bolygók és a csillagok együttállása pedig pontos személyiségvonásokat fest a különböző csillagjegyekről, ami alapján belőheted, mi az a hajstílus, ami számodra a legkézenfekvőbb választás lehet. Nem kell tovább kutatnod új inspirációk után, hagyd, hogy az égitestek vezessenek! Olvass tovább, ha érdekel a hajhoroszkópod!

Skorpió - Egy laza bob

(Október 23. - November 21.)

Az eltökélt, életerős és hűséges Skorpiókat könnyen félreérthetik. Sokszor kemény külső mögé bújnak, de a hozzájuk közel állók pontosan tudják, milyen gyengédek is valójában. A Skorpióknak a legideálisabb egy olyan stílust választani, ami gondosan megalkotott, mégis a lehető legtermészetesebb hatású. Ilyen például egy egyforma hosszúságú, laza hullámokkal feldobott bob frizura.

Nyilas - Bátran rövidre!

(November 22. - December 21.)

Az optimista, szabad szellemű, motivált Nyilasnak nem kell a szomszédba menni magabiztosságért, mindig a saját ízlését követi, és sosem áll be a sorba. Számára nincs olyan, hogy lehetetlen, bátorsága visszatükröződik a külsejéről is. Ha valaki igazán nagyot mer változni, akkor az a nyilas, egy finom, rövid frizura sem jelent akadályt, amit mindenkinél büszkébben viselhet.

Bak - Szigorúan a kulcscsontig

(December 22. - Január 19.)

A hűséges, praktikus, gondoskodó Bakok szeretnek mindent alaposan mérlegelni, mielőtt meghozzák a végső döntést. Számukra egy olyan hajvágás a legjobb, ami nem túl kirívó, és sok lehetőséget rejt magában. A kulcscsontig érő frizura egy olyan kompromisszum, amit sokféleképpen ki lehet használni, rövid is, meg nem is, és még copfba fogva is lehet hordani.

Vízöntő - Fő a természetesség!

(Január 20. - Február 18.)

Független, eredeti és őszinte - egy Vízöntő mindig a saját szíve után megy. Ugyan kíváncsi a trendekre, de nem hagyja, hogy mások véleménye befolyásolja a döntéseit. Nincs szüksége a haja esetében sem különösebb irányelvekre, szereti azt természetes valójában meghagyni, mindegy, hogy éppen egy göndör fürtökkel gazdagított, vagy egy levegőn száradt, egyenes tincsekből álló hajzuhatagról beszélünk.

GlamDrop: Turbózd fel bőrápolási rutinod ezekkel a szuper újdonságokkal!

Halak - Finom vonalak

(Február 19. - Március 20.)

Az empatikus, mindig átgondolt és gyengéd Halak jegy szülötteihez leginkább egy lágy hajvágás illik. A hetvenes évekből visszaköszönő, lépcsőzetesre vágott függönystílussal remekül keretezhetik az arcukat, mindenféle tőlük távol álló megoldás nélkül.

Kos - Turbózd fel!

(Március 21. - Április 19.)

A kalandvágyó, határozott és impulzív Kos mindig kész egy a megszokottnál intenzívebb, lázadóbb változásra. Egy bozontos frizura tökéletesen passzol hozzá, ami dússágot is biztosít a hajnak. A még extrémebb hatás érdekében kész egy teljesen új fordulatot venni a hajszínt tekintve is.

Bika - Középre helyezkedve

(Április 20. - Május 20.)

A megbízható, racionális és odaadó Bikák az éles váltások helyett a klasszikus stílusokat részesítik előnyben. Tökéletes példa erre a középhosszú hajvágás, ami valószínűleg sosem fog kimenni a divatból. Ha sokáig szeretnék megőrizni a haj egészségét, érdemes gyakran maszkokkal ápolniuk.

Ikrek - A francia klasszikus

(Május 21. - Június 20.)

A sokoldalú, kíváncsi és gyors észjárású Ikrek csillagjegy hajlamos a folytonos változtatásra, mind a színeket, mind a fazonokat nézve. Ha egészséges, friss hajkoronára vágyik, legjobb, ha fejest ugrik ebbe a csodás állcsontig érő bob frizurába, ami a francia lányok egyik kedvence.

A legújabb hajtrend Rachel Green és Brigitte Bardot szerelemgyereke, és egyszerűen imádjuk

Rák - Fókuszban a romantika

(Június 21. - Július 22.)

Érzelmes, empatikus és megfontolt Rákok oda és vissza vannak a romantikáért, akár a hajstílust tekintve is. Egy laza, felfogott konty, elöl pár tinccsel a tökéletes mindennapi viselet számukra.

Oroszlán - Jöhet a sörény

(Július 23. - Augusztus 22.)

Nagylelkű, nyitott és büszke jelzők jellemzik legjobban az Oroszlán égisze alatt születetteket. Minden Oroszlán belsőjében egy vad oroszlán rejtőzik valójában, ezért remekül passzol a hatalmas, dús frizura a személyiséghez.

Szűz - Csak egyenesen

(Augusztus 23. - Szeptember 22.)

A szorgalmas, keményen dolgozó és kitartó szüzek mindenben a tökéletességet keresik. Nincs ez másképp a hajukkal sem, stílusukat általában a precizitás jellemzi, tulajdonságaikhoz jól illeszkedik egy szögegyenesre levágott haj.

Mérleg - Legyen hosszú és elbűvölő!

(Szeptember 23. - Október 22.)

A diplomatikus, tapintatos és idealisztikus Mérleg szeret gondolatban elrugaszkodni a valóságtól, valami fényűző dologra mindig szüksége van az életében. Miért ne lehetne ez a hajkoronája? Egy pazar, fényes hullámokkal gazdagított frizura mindig feldobja a napját.

Ha nálad a haj áll a fókuszban, olvass tovább:

Ez is érdekelhet

Ezért élnek olyan sokáig a japánok - Szokások, melyeket te is könnyen elsajátíthatsz

Ezért élnek olyan sokáig a japánok - Szokások, melyeket te is könnyen elsajátíthatsz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói