Melegség kívül-belül: kétperces komplex arckezelés, amire minden bőr vágyik

2022.január.27.

Bőröd a zord fagyos hidegben a vészharangot kongatja, hogy itt az idő a kényeztetésre és a megfelelő ápolásra.

Melegség kívül-belül: kétperces komplex arckezelés, amire minden bőr vágyik
Fotó: Gettyimages.com

Ha nem a te stílusod, hogy egy nedves fátyol maszkot pakolj az arcodra, míg kint a hideg tombol, akkor inkább válaszd az UFO 2 luxus élményt nyújtó, melegítést adó maszkolás élményét, ami 2 perc alatt feltölti és ragyogóvá varázsolja a bőröd. A hideg időjárás nemcsak esztétikailag roncsolhatja a bőröd, de irritációt és kipirosodást is okozhat, ezért megnyugtató megoldást szeretnénk nyújtani vásárlóinknak télen is, mind lelkük, mind testük számára” – magyarázza Anika Sekhri, a FOREO termékmarketing-menedzsere.

Négy emberből három szenved télen száraz bőrtől, és akár 60%-uk is egészségtelennek tartja bőrét hideg téli időben. Az adatok szerint a hidegebb hónapokban a szárazság (69%), a viszketés (51%) és a bőrpír (24%) a leggyakrabban előforduló bőrproblémák. A bőr kiszáradását a hőmérséklet és a páratartalom változása, valamint a túlzásba vitt tisztálkodás is okozhatja. Ezek maradandó károsodásokhoz és idő előtti öregedéshez vezethetnek.

De itt a jó hír: többé nem kell vagyonokat költened a spa- vagy szépségszalonokban, mivel a FOREO professzionális spa szintű eredményt hoz otthonod kényelmébe. Az UFO 2 komplex arckezelő készüléke a te téli megmentőd, amely ragyogóan és frissen tartja bőrödet a sötét, unalmas és borongós időben is, miközben termo funkciója kellemes meleget ad a fagyos téli napokon. A készülékben található innovatív Hyper-infúziós technológia a bőr természetes hőreakcióit aknázza ki - ami melegebb és sokkal kellemesebb alternatíva a téli hónapokban, mint egy hideg, hagyományos fátyol maszk alatt kucorodva a hideg, borongós napokon.

A FOREO védjegye, a T-Sonic pulzálás a termoterápiás funkcióval kiegészülve segíti a maszkok aktív összetevőinek még mélyebbre jutni, azonnali eredményt biztosítva a szárazabb téli bőrnek. A melegségre és hidratáltságra vágyók ideális megoldása lehet tehát az UFO 2, amely segítségével még ezekben a kemény hónapokban is gyönyörű bőr érhető el. Az UFO 2-vel végzett maszkolás 126%-kal növeli a bőr nedvességszintjét, már 90 másodperc után, és mivel semmi sem megy kárba a felületen, a hatás akár 6 órán keresztül is tart, miközben a készülék klinikailag bizonyítottan csökkenti a ráncok kialakulását, mindössze hét nap alatt.

A forradalmi eszköznek bérelt helye van a színfalak mögött, például Victoria Beckham divatbemutatóin. A készülék használatával a bőr 2 perc alatt láthatóan megfiatalodik! És bár a természet rendjében nem avatkozhatunk be, azért a megfelelő bőrápolási rutinnal tehetünk érte, hogy bőrünk egész évben ragyogjon!

Az UFO 2 mellett a FOREO forradalmi mikroáramos készüléke, a BEAR is hasonló magas, luxus színvonalú kezelést kínál - ezekkel a társakkal igazi fürdőoázissá varázsolhatod otthonodat. Hogy könnyebben elérd, nézd meg az UFO 2 Black and BEAR Mint nagyszerű akcióját a Notino.hu oldalon!

Ez is érdekelhet

7 vicces tény Meghan Markle-ról, te mennyit tudtál belőlük?

7 vicces tény Meghan Markle-ról, te mennyit tudtál belőlük?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább