Selena Gomez szexi bubi frizurára váltott, vége a hosszú hajnak

2021.október.21.

Manapság olyan egyszerű a hajad hosszát változtatni, mint a körmöd színét. A rengeteg igen jó minőségű parókáknak, tincseknek köszönhetően alkalmanként vagy akár naponta is váltakozhat a hajad hossza a kedvednek vagy éppen a szettednek megfelelően. Ennek nagymesterei a sztárok, akik szeretnek mindig vadonatúj frizurával megjelenni egy-egy eseményen, de már csak egy Instagram posztban is - gondolj csak Kylie Jennerre, Kim Kardashianre, Jennifer Lopezre, vagy akár Selena Gomezre.

Selena Gomez szexi bubi frizurára váltott, vége a hosszú hajnak
Fotó: Getty Images

Az énekesnő-színésznő is szereti átverni a rajongóit egy-egy extrém hajváltoztatásával, sokszor próbálkozott a műfrufruval, aztán kiszőkült, majd bebarnult, máskor sikkes bubival jelent meg egy vörös szőnyeges eseményen, hogy egy nappal később már újra hosszú haja legyen. Igen, ezekből az esetekből nem mindig nem lehet eldönteni, hogy melyik is az ő igazi haja.

Az biztos, hogy a 29 éves Selena Gomez idén tavasszal ismét visszatért a grunge-os sötét lenövéses platinaszőkéhez, majd miután ezt is megunta ismét barna lett. Az elmúlt hónapokban pedig, míg például az új sorozatát népszerűsítette New Yorkban, végig hosszú, sötétbarna tincsei voltak - valószínűleg ez volt a természetes haja is.

A napokban pedig azzal hozta lázba a TikTok követőit, hogy egy nagyon szexi, sikkes bubifrizurával mutatkozott a videóiban, a 2017-es Met gálás lookjához tudnánk a leginkább hasonlítani. Nyilván rögtön kételkedni kezdünk és ismét parókára gyanakszunk, de most tényleg úgy tűnik, hogy bevállalta a rövid frizurát.

Bármi is az igazság, ahhoz elég, hogy mi is azonnal megkívánjuk ezt a hajhosszt, és már tudjuk is, hogy mit fogunk legközelebb kérni a fodrászunktól, mint ahogy most garantáltan Selena Gomez sok ezer rajongója is teszi világszerte.

Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói