Selena Gomez bemutatta a legmenőbb őszi körömtrendet

Selena Gomez dokumentumfilmjének premierjén egy váratlan körömszínnel lepett meg mindenkit, ami annyira csodásan mutat, hogy még az is elképzelhető, a közeljövőben az egyik legnagyobb trendszínné növi ki magát. Ezek a körmök a te kedvedet is feldobják majd!

Selena Gomez körmei azonnal feldobják a hangulatod
Selena Gomez körmei garantáltan feldobják majd a hangulatod
Fotó: Getty/Glamour

Selena Gomez nem akármilyen szettben érkezett a My Mind and Me című dokumentumfilmjének Los Angeles-i premierjére. Megjelenésére a színek kavalkádja volt jellemző, ugyanis csodás lila ruhájához ragyogóan színes ékszereket, és narancssárga körömszínt választott, ami az ősz egyik legújabb és egyben legnagyobb trendszíne is lehet. Választása feltehetően jelentéssel bír, hiszen a merész színek szimbolizálhatják azt a dinamikus, ám nem túl könnyű időszakot, amiről maga a film szól, a színésznő az életének egy olyan szakaszába enged bepillantást, amikor rengeteg nehézséggel küzdött.

Vérpezsdítő színek

Ősszel inkább a tompább, sötétebb színekhez szeretünk nyúlni, legyen szó az öltözékről, a sminkről vagy a körmökről, a természethez alkalmazkodva előkerülnek a sötétzöld, bordó, mustársárga, barna árnyalatok. Selena Gomez ezzel a külsővel azonban most bebizonyította, hogy a szürke időjárást hamar feldobhatjuk egy kirívó körömlakkal, akkor is, ha éppen nincs nyár.

Selena Gomez narancssárga körmei tündökölnek a My Mind and Me premierjén
Fotó: Getty

Naplementesárga a napfény-lányunknak” – írja Tom Bachik sztármanikűrös a híresség körméről készült kép alatt, amit az Instagram oldalán osztott meg követőivel. Ahogy a napsütéses órák egyre csökkennek, könnyen megérezhetjük a fény hiányát, úgyhogy ideje egy kis színpompával ellensúlyozni a szürkeséget.

Mint Selena története is azt igazolja, hogy nincs olyan mély gödör, amiből egy kis akaraterő segítségével ne lehetne kimászni, a mentális és a fizikai jólétünkre pedig érdemes, mint egy kincsre vigyázni, mert mindennél többet érnek.

Hiába sikeres, Selena Gomez tragédiaként élte meg, hogyan alakult az élete

Ezeket a körömlakkokat válaszd

Hoztunk neked három nagyon hasonló körömlakkot, ha kedvet kaptál az elkészítéséhez. Mielőtt nekilátsz körmöt lakkozni, fontos, hogy megfelelően előkészítsd a körmeid, különben nem fog szépen mutatni a végeredmény. Ez különösen fontos az ehhez hasonló világos színek esetében, amikor az esetleges egyenetlenségek sokkal jobban látszanak.

Iconails körömlakk (Tropic Like It's Hot) CATRICE 979 Ft
Fotó: Catrice
Infinite Shine körömlakk (Mango For It) OPI 4679 Ft
Fotó: OPI
Gél hatású körömlakk (Tangerine Ahead) ESSENCE 709 Ft
Fotó: essence

A körömlakkok rajongóinak még több érdekes téma itt:

Ez is érdekelhet

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói