Wow! A Gossip Girl sztárja platinaszőke hajszínre váltott!

2018.április.3.

Leighton Meester neve és személye minden egyes Gossip Girl rajongó számára ismerős, hiszen ő játszotta a minden hájjal megkent stílus- és viselkedésdiktátor Blair Waldorfot a népszerű amerikai sorozatban.

Leighton Meester haja
Fotó: Rexfeatures

Blair ugyebár mélybarna loknikat viselt a sorozatban, melyek időnként kaptak egy kis vöröses fényt, máskor egy enyhe, napszítta ombré hatást, mindenesetre Blair egy vérbeli barna lány volt, ami már csak azért is fontos, mert Leighton Meester viszont született szőke, aki konkrétan ezért a szerepért váltott barnára. A mély tónusú hajszín azonban annyira jól állt neki, hogy miután a sorozatnak vége lett azután sem akart tőle megválni. Igaz, az utóbbi időben mintha világosodott volna a haja – már amennyit láthattuk, hiszen férjével, Adam Brodyval nem rajongói a nyilvános szerepléseknek -, most azonban Instagramon csodálkozhattunk rá, amint teljes átváltozáson esett át, és platinaszőkére festtette a haját.

Minden bizonnyal a látványos átalakulásnak valamelyik most forgatott filmje állhat a hátterében, mindenesetre még ha elsőre meghökkentő is, de el kell ismerni, hogy Leighton Meesternek még ez is iszonyatosan jól áll.

A vörös rúzzsal egyenesen Gwen Stefanis beütése van:

Egyébként a vintázs hollywoodi szőkítést Aura Friedman mesterfodrász hajtotta végre szépen, fokozatosan, hogy minél jobban kíméljék Meester haját.

A folyamat során Keraphix proteines kezeléssel ápolta Leighton tincseit, amit a New York-i Nexxus szalonban készítettek el neki.

Mit szólsz ehhez a Kim Kardashianos átváltozáshoz?

Ez is érdekelhet

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói