Wow! Demi Lovato szinte felismerhetetlen új frizurájával!

2018.április.2.

Demi Lovato pontosan tudja, hogy a tavasz tökéletes alkalom a nagy átalakuláshoz: már lassan az énekesnő védjegyévé vált hosszú fekete haja, azonban most hirtelen úgy döntött, megválik tincseitől.

Demi Lovato
Fotó: Getty Images

Bizony, a híresség búcsút intett gyönyörű, hátközépig érő hajkoronájának, és egészen az álláig vágatta fürtjeit. A változás enyhén szólva is drasztikus, de remekül áll Deminek: a rövidebb haj még inkább kiemeli szép vonásait.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/Bg87MSmhSwm/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #demilovato Demi Lovato #10084; (@lovatonic_fanpage) által megosztott bejegyzés, Márc 30., 2018, időpont: 8:12 (PDT időzóna szerint)

Láttad már? Demi Lovato 6 éve nem ivott egy kortyot sem, és azt is elárulta, miért

Lovato fodrásza elárulta, hogy nem csupán esztétika, de egészségügyi szempontok is közrejátszottak a változtatásnál: Demi haját nagyon megviselte a tunérzás, és a rengeteg hőkezeléstől elvékonyodtak, törekedezni kezdtek hajvégei. Ez az új frizura igazi felfrissülést jelent számára, és meg kell hagynunk, tényleg remekül áll neki az új stílus.

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke