2016 rettenetes év volt a sztárpároknak: ők szakítottak idén

2016. december 14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ugyan sajnos minden év végén jócskán sikerül összeszedni egy rakás sztárt, akinek éppen zátonyra futott a párkapcsolata, de olyan drámai évet már régen produkált a szórakoztatóipar, mint 2016-ban.

Amber Heard és Johnny Depp
Fotó: rex/puzzlepix

Csak úgy kapkodtuk a fejünket, és őszintén nem is az volt a meglepő, hogy sorra szakítottak legendás párok, hanem sokkal inkább az, ahogyan. Jó-jó Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolatának vége amúgy is mindenkit sokkolt volna, de a rendőrséggel, feljelentéssel, a láthatás megtagadásával megspékelt ügy még csúnyább volt, mint azt valaha is gondolhattuk volna, csakhogy még mindig nem az övék volt a legbotrányosabb égveled az idei évben.

Ugyan a közvélemény egy része a saját szemének sem hitt, amikor Amber Heard megdöbbentő részleteket osztott meg a családi pokolból, de alighanem Johnny Depp karrierjét alaposan megtépázza a nem éppen szokványos válási dráma. A galamblelkű színész részeg őrjöngéseiről tudosító fotók, videók ezentúl ott fognak kísérteni az általa megformált legendás karakterek, sikerfilmek árnyékában. A sztárpár válásának egyre nagyobbá dagadó botrányát aztán gyorsan nagyobb pénzösszegek megmozgatásával simították el.

Szomorú tanulsága egyébként az ügynek, hogy a közvélemény egy ilyen borzalmas ügyben először az erőszak áldozatában találja meg a bűnbakot. A női szolidaritás pedig többnyire abban merült ki, hogy Amber Heard biztosan megérdemelte a verést.

A No. 1 hollywoodi álompár szakításának a híre mindenkit ledöbbentett, szeptember 20-án az egész média, a közösségi oldalak minden szeglete csak ezzel foglalkozott. A mindent elsöprő szerelem végül saját magát is elpusztította, és úgy lett vége, ahogy elkezdődött: jókora botránnyal.

Angelina Jolie és Brad Pitt
Fotó: rex/puzzlepix

Ugyan Angelina Jolie és Brad Pitt nem jutott el olyan mélységekig, mint Johnny Depp és Amber Heard, de ennek talán az volt a legfőbb oka, hogy Pitt láthatóan minél előbb ki akart hátrálni a sárdobálásból.

Jolie nagyon nagy arzenállal kezdett bele a karaktergyilkolásba: a repülőn a fiát megfenyítő színészt a rendőrség vizsgálta. A rossz, felelőtlen, függőségeinek rabjaként ábrázolt Pittet ráadásul még erőszakossággal is megvádolták.

Az év elején még mindenki az év esküvőjeként beszélt az Anyaszörny és gyűrűs vőlegényének nyár végére tervezett frigyéről, de aztán semmi nem lett a dologból.

Lady Gaga és Taylor Kinney
Fotó: rex/puzzlepix

Nyáron az Instagramon még csak szünetről beszélt a sztár, de már ekkor világos volt, hogy ennek a kapcsolatnak annyi. Lady Gaga az ősszel az amerikai elnökválasztással és albumának kampányával volt elfoglalva, nincs idő a szerelemre.

Drew Barrymore és harmadik férje
Fotó: rex/puzzlepix

A színésznő harmadik házassága sem az örökkévalóságnak szólt. A galeristával négy évig éltek boldogságban, két gyermekük született. Drew Barrymore azt nyilatkozta a válás után, hogy bár a válást mindenki csalódásként éli meg, de valójában egy lehetőség is az újrakezdésre, az élet megy tovább. Biztos a gyerekek is hasonlóan pozitívan állnak a dologhoz.

Naomi Watts és Liev Schreiber
Fotó: rex/puzzlepix

A pár 11 évig élt házasságban, született két gyermekük, aztán idén úgy döntöttek, hogy vége. Mondjuk, ők legalább nem próbálták lejáratni egymást a médiában, sőt továbbra is meleg szerető családot szeretnének biztosítani közösen a gyermekeiknek. Csak akkor miért válnak el, de hát ezt persze ők tudják.

Diane Kruger és Joshua Jackson
Fotó: rex/puzzlepix

A páros éppen idén ünnepelhette volna kapcsolatuk 10. évfordulóját, ehelyett szakítottak. A színésznőt egyébként láthatóan nagyon megviselte a dolog, mert az amúgy is madárcsontú Diane Kruger a nyár végén már olyan volt, mint egy élő csontváz. Azóta már szerencsére jobban van, sőt egyesek azt sem zárják ki, hogy a páros végül újra egymás mellett köt ki.

Taylor Swift és Calvin Harris
Fotó: rex/puzzlepix

Á, semmi különös, csak a popsztár elfogyasztott újabb két trófeapasit. A country-pop hercegnő tavaly még az év egyik legnépszerűbb Instagram-fotóját ünnepelhette a sármőr zenész-dj Calvin Harrisszel, de a tavasz végére kifulladt a két sztár lájkmágnes szerelme. Nyáron viharosan indult az új kapcsolat, Taylor Swift és Tom Hiddleston között csak úgy izzott a levegő, hogy aztán még sárgulni se kezdjenek a levelek és az angol színész is megérezze a feneke alatt a lapátot. A rosszmájúak szerint az énekesnő csak élményanyagot gyűjt az új lemezéhez.

Egy éve volt együtt a topmodellből sikeres színésznővé avanzsáló Cara Delevinge és a St. Vincent néven emlegetett Annie Clark. A páros között teljes volt a harmónia, sőt kapcsolatukat egy elképesztően romantikus lánykéréssel tették még erősebbé.

Cara Delevingne és Annie Clark (St. VIncent)
Fotó: rex/puzzlepix

Hiába borult azonban Cara térdre a zenész előtt az Eiffel-torony tetején a nyár végén már nem csupán pletyka volt a szakításuk, hanem tény, olyannyira, hogy Clark rögtön Kristen Stewart karjában kötött ki, igaz ez a szerelem sem tartott sokáig.

Demi Lovato és Valderrama
Fotó: rex/puzzlepix

Szinte tényleg a színész mellett lett felnőtt nő a popsztár. Hiába állt minden nehéz pillanatában a párja mellett Wilmer Valderrama, végül az ő szerelmük sem tartott örökké. A szakítást közösen jelentették be, mondjuk ettől nem lett sokkal vidámabb a hír.

Az idei Grammy-díjátadón már nyilvánosan is felvállalta szerelmét a sztármodell és az egyik legmenőbb zenész. Bella Hadid nagyon szépeket nyilatkozott a The Weeknd néven ismert Abęl Makkonen Tesfaye-ról.

Bella Hadid és The Weeknd
Fotó: rex/puzzlepix

Nagy-nagy szerelmnek indult, de ők sem bírták tovább a rengeteg sok elfoglaltságot, így aztán különváltak az útjaik. Alighogy mindez kiderült, a Victoria´s Secret éves fehérneműshow-ján persze rögtön össze kellett futniuk.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Hiába lett Fehér házi afférjából világra szóló botrány, Monica Lewinsky ma erősebb, mint valaha

glamour plusz ikon Hiába lett Fehér házi afférjából világra szóló botrány, Monica Lewinsky ma erősebb, mint valaha

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)