Itt van a videó Johnny Depp őrjöngéséről!

2016.augusztus.13.

Az utóbbi hetek látszóleg lecsendesedtel a Johnny Depp és Amber Heard szakítása körüli események, de ez csak a felszín.

johnny depp, videó, verekedés, botrány, amber heard, válás, bizonyíték, üt, részeg
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Mindkét fél jogi képviselője komolyan dolgoznak azon, hogy a saját verziójukat tanúkkal, felvételekkel támasszák alá. A híradások szerint az utóbbi időben Johnny Depp lényegesen jobban állt az ügyben, mert tanúk seregét vonultatta fel, aki egyrészt tagadták, hogy a kérdéses utolsó bántalmazás napján bármi is történt volna.

Sejthetú volt azonban, hogy Amber Heard kezében is van ez-az, most például a TMZ lapon keresztül kiszivárgott a 30 éves színésznő egy mobiljával készített felvétele, amelyen Johnny Depp megmagyarázhatatlan örjöngésbe kezd a konyhában. Hallható, hogy Heard többször is megkérdezi, hogy mi is a baja voltaképpen a színésznek, aki túl sok értékelhető magyarázatot nem ad. Hallhatjuk, amint a színésznő értetlenkedik azon, hogy reggel még minden rendben volt, és nem tudja, hogy mi történt, amitől a színész így megváltozott. Johnny Depp láthatóan részeg a felvételen, amelyen még tölt is magának egy újabb pohár bort. A legvégén észreveszi, hogy a párja a telefonnal rögzítette a jelenetet, és üt.

Nos, aki az angyali Johnny verzióban hitt eddig, az talán ezek után átértékeli a dolgot, mert ezen a felvételen látható, hogy a színész már valamikor délelőttre, kora délutánra totálisan kiütötte magát, és a felvétel alapján a váratlan dühkitörései sem tűnnek légből a kapott mesének.

Amúgy a videó nem használható a bíróságon, mert szerkesztett, és a színész Johnny Depp láthatóan nem egyezett bele a felvétel készítésébe, így aztán bizonyítékként nem is használható fel.

Teljesen más, de a felvétel közben mégiscsak felmerült bennünk, hogy sosem gondoltuk volna, hogy otthon is ebben a szerelésben nyomja végig a napot a színész.

Ez is érdekelhet

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi