18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

9 sztár, akik várandósan, hatalmas pocakkal meztelenkedtek

2016.január.13.

A hétvégén Liv Tyler volt a legújabb sztár, aki bejelentette közösségi oldalain, hogy babát vár. Valamivel korábban pedig Anne Hathaway vállalta fel kerek pocakját egy olyan fotóval, amit ő maga osztott meg követőivel, és nem a lesifotósok készítették róla.

liv tyler
Fotó: Instagram

De természetesen nem Liv Tyler vagy Anne Hathaway találta fel várandós fotójával a spanyolviaszt, sok sztár levetkőzött már többé-kevésbé egy Instagram-os fotó vagy akár egy magazinos címlapszereplés miatt is.

Lássuk csak, kik voltak azok a hírességek az elmúlt évtizedekből, akik terhességüket nyilvánosan felvállalták, és kerek hasukat a nagyvilágnak is megmutatták.

Demi Moore

demi moore
Fotó: Vanity Fair

1991-ben a várandós színésznő a Vanity Fair címlapján szerepelt meztelenül óriási pocakkal. A fotó hatalmas port kavart, azóta pedig ikonikussá vált, és számtalanszor utánozták le más magazinok és hírességek.

Kim Kardashian

kim kardashian
Fotó: Instagram

A valóságshow-sztár második terhességét sok kritika érte, egyesek szerint nem is volt valójában terhes, ezért Kim fogta magát és meztelen szelfit készített nagy pocakjáról. Azóta persze meg is született a kis Saint West.

Christina Aguilera

christina aguilera
Fotó: V

Az utóbbi időben kissé háttérbe húzódott énekesnőről gyönyörű képek készültek második várandóssága alatt.

Kourtney Kardashian

kourtney kardashian
Fotó: DuJour.com

Egy másik Kardashian-lány is büszkén mutogatta nagy hasát. Kourtney harmadik terhességét akarta stílusosan megünnepelni, ezért vetkőzött le a DuJour.com online magazinnak.

Claudia Schiffer

claudi schiffer
Fotó: VogueDeutsch

A német szupermodell meztelen, terhes Vogue-címlapja nagyon emlékeztetett Demi Moore híres címlapfotójára, valószínűleg ez is volt a cél.

Britney Spears

britney spears
Fotó: Harper´s Bazaar

Ahogy a pophercegnő Britney Spearsé is, bár igaz, az énekesnő sokkal bájosabb és mosolygósabb volt a Harper's Bazaar borítóján, mint annak idején Demi Moore.

Cindy Crawford

cindy crawford
Fotó: W

A legendás szupermodell és a W magazin is tisztelgett Demi Moore híres fotója előtt.

Monica Bellucci

monica bellucci
Fotó: Vanity Fair Italia

A gyönyörű olasz szépség kétszer is levetkőzött a Vanity Fair Italia címlapjára terhesen, egyszer 2004-ben, másodszor meg 2010-ben.

Alicia Keys

alicia keys
Fotó: Chocolat

A gyönyörű hangú énekesnő két legyet is ütött egy csapásra meztelen, terhes címlapszereplésével. Egyrészt így tudatta a világgal, hogy babát vár, másrészt a pucér hasára festett békejellel saját jótékony kampányára akarta felhívni a figyelmet, amely befolyásos embereket gyűjt össze annak érdekében, hogy a föld minél tovább fennmaradjon.

Ez is érdekelhet

Most már biztos: kedvenc Bridgerton karakterünk nem tér vissza a 3. évadban

Most már biztos: kedvenc Bridgerton karakterünk nem tér vissza a 3. évadban

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói