A Csajok szépsége a GLAMOUR magazin áprilisi címlapján

2015.március.13.

A fiatal amerikai színésznő elsősorban a Golden Globe-díjas Csajok című sorozatból lehet ismerős, ahol az egyik főszereplő, Marnie karakterét játssza. De nem csak a tévé képernyőjén bűvöl el mindenkit, hiszen újra meg újra bebizonyítja, hogy stílusosságért sem kell a szomszédba mennie. Csak idő kérdése és valamelyik nagy divatház is felfigyel szépségére. A karrierje még csak most indul be, de mi máris nagy sikereket jósolunk ennek a lánynak!

Allison Williams a GLAMOUR áprilisi, GLAMOUR-napos számának címlapján szerepel.

Született: 1988. április 13. Hartford, Connecticut, Amerikai Egyesült Államok.

Család
Allison Williams szinte már családi hagyományt követ tévés karrierjével. Szülei szintén szakmabeliek: édesapja Brian Williams, az NBC csatorna tudósítója, édesanyja pedig Jane Gilliard Stoddard, producer és rádiós műsorvezető. Allison egy connecticuti kisvárosban, New Canaanban nőtt fel, majd felvették a Yale egyetemre, ahol 2010-ben angol szakon diplomát szerzett. Szüleinek házassága mindig is követendő példaként lebegett a szeme előtt, tavaly februári eljegyzése óta pedig párjával, Ricky Van Veennel is komolyabbra fordult a kapcsolata, aki a sokak számára ismerős CollegeHumor egyik alapítója. A fiatal színésznő egyelőre a karrierjére koncentrál, de egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy ez csak munka, az élet számára akkor kezdődik, amikor majd belőle is anya lesz.

Karrier
Williams már egészen pici korában eldöntötte, hogy színésznő szeretne lenni. Az egyetem alatt tagja volt a Just Add Water nevű improvizációs színjátszó körnek, majd kisebb sorozatszerepeket kapott (American Dreams, Will & Kate, The Mindy Project). Az igazi áttörést azonban a Csajok című sorozat hozta meg számára, melyben megkapta az egyik főszereplő, Marnie Michaels szerepét. Marnie a sorozatban a szép lány, tökéletes élettel, pasival és nagy ambíciókkal, ameddig az egyetem védelmező közegét elhagyva be nem kerül a nagybetűs Életbe, ahol minden, amit addig a világról elképzelt, darabokra hullik számára. Bár a színésznő és sorozatbeli karaktere sok mindenben hasonlítanak egymáshoz, Allison Williams mind magánéletében, mind karrierjében egyre csak magasabbra tör, sikert sikerre halmozva. Az HBO csatornán már a Csajok 3. évada fut idén, Amerikában pedig a 4., de a színésznőnek ideje jut más helyzetekben is kipróbálni magát, legutóbb a Pán Péter musical tévében közvetített változatának főszerepében láthattuk.

Divat

A gyönyörű színésznő hamar a divatvilág kedvencévé vált. Szerepelt a spanyol és az amerikai GLAMOUR-ban, többek között az Allure magazin címlapján is, a Golden Globe és Emmy gálákon pedig mindenkit lehengerelt vörös szőnyeges stílusával. Nemrég a New York-i Divathéten tűnt fel abszolút A-listák sztárok társaságába. Személyes stílusában igyekszik megmaradni az egyszerű, elegáns, hordható ruháknál. Az öltözködésben Grace Kelly a példaképe: ruhaválasztáskor azt a kérdést szokta feltenni magának, mit viselne a 26 éves, most élő Grace Kelly.

2013-ban az angol szépségápolási márka, a Simple választotta nagykövetének a ragyogó bőrű fiatal színésznőt.

Érdekesség
Allisont egy YouTube videója alapján választották ki a Csajok főszerepére, melyben egy feldolgozást készített két szám összemosásából. Sorozatbeli karaktere, Marnie szintén énekesnőként igyekszik befutni, de ezen kívül abban is hasonlítanak, hogy mindketten felelősségteljes, ambiciózus lányok, akik fel merik vállalni az álmaikat - Marnienak csak el kell még lazulnia, elfogadnia, hogy nem kontrollálhat mindent, amit Allisonnak már sikerült megtanulni az egyetemi színjátszó csoport improvizációs gyakorlataiban.

Amiért szeretjük
Allison Williams a siker hatására egyáltalán nem szállt el magától, a színészkedés számára munka, amelyet imád, de emellett olyan példakép tud lenni a fiatal lányok generációja számára, aki hagyományos értékrendet őriz. Nem a kicsapongásaival akar kitűnni, hanem azzal, hogy elismerést vív ki a szakmájában. Mindig is tartotta magát a céljaihoz, bár sokan nem hittek benne, ő tudta, hogy színésznő szeretne lenni, és minden lehetőséget megragadott, hogy tanuljon, fejlődhessen. Mi biztosan nagy dolgokat jósolunk neki.

Szerezd be a GLAMOUR legfrissebb számát Allison Williamsszel a címlapon.

Nézd meg Allison Williams legjobb vörös szőnyeges pillanatait az elmúlt évekből:

A Csajok szépsége a GLAMOUR magazin áprilisi címlapján Allison Williams karrierje még csak most indul be igazán.

Ez is érdekelhet

Ezek a jelei annak, hogy pihenésre van szükséged

Ezek a jelei annak, hogy pihenésre van szükséged

Monitor

8 hátborzongató Netflix-horrorfilm, ami garantáltan adrenalin-löketet ad

8 hátborzongató Netflix-horrorfilm, ami garantáltan adrenalin-löketet ad

Divathírek

Karakteres formák, látványos színek: megérkezett a Furla új kollekciója

Karakteres formák, látványos színek: megérkezett a Furla új kollekciója