Itt a válasz, túlélte-e Adam Levine házassága a megcsalási botrányt

2022.október.3.

Két héttel ominózus vallomása után, miszerint, ha fizikailag nem is csalta meg feleségét, viszont átlépett egy bizonyos határt, amit szeretne jóvá tenni, Adam Levine színpadra állt, és mindent elkövetett, hogy ezen a platformon is kifejezze feleségének, Behati Prinsloonak, hogy kizárólag ő létezik számára.

Adam Levine először lépett színpadra a megcsalási botrány óta
Adam Levine először lépett színpadra a megcsalási botrány óta
Fotó: Getty Images /Shlomi Pinto

Nem minden tökéletes, ami annak tűnik, és ha valami, akkor az A-listás hírességek élete és kapcsolatai tökéletes példa erre. Adam Levine és Behati Prinsloo például évek óta alkotnak látszólag boldog párt, jelenleg harmadik gyermeküket várják a 6 éves Dusty Rose és a 4 éves Gio Grace mellé, mégis felütötte a fejét körülöttük néhány hete egy megcsalási botrány. Egy Summer Stroh nevű Instagra-model arról számolt be Tiktok videójában, hogy egy éven keresztül volt titkos viszonya a Maroon 5 frontemberével, és hogy mindezt alátámassza, néhány üzenetváltásukat is megmutatta.

Hogy tisztázza a helyzetet, Adam Levine ugyancsak a nyilvánosság előtt reagált: tagadta, hogy bármi is történt volna köztük fizikailag, azt viszont elismerte, hogy flörtöltek, leveleztek, vagyis átlépett egy határt, amiért vállalja a felelősséget, és amit élete legnagyobb hibájának tart. Levine akkor úgy fogalmazott, hogy együtt túl lesznek ezen a nehéz időszakon, és úgy tűnik, Behati Prinsloo is ragaszkodik a kapcsolatukhoz.

5 sztárpár, akik visszatértek az exeikhez a szakítás után

A napokban – most először a botrány óta – a Maroon 5 színpadra állt a The Event nevű adománygyűjtő rendezvényén, melynek a Shaquille O’Neal Alapítvány adott otthont. A zenekar 40 perces előadást vállalt, és az egyik eseményen részt vevő, kiszúrta, hogy a pár kapcsolata olyan, mintha nem is történt volna semmi. A Girls Like You című szám alatt (melynek vidóklipjében maga Behati Prinsloo is szerepel) például a modell és barátai végig táncoltak és buliztak, a slágert pedig Levine jól láthatóan feleségének énekelte. „Behati is ott volt, és egyértelműen rendben vannak Adammel” – erősített rá a Just Jared forrása.

A pár egyébként 2014 óta házas, egy készülő videóklip miatt kezdtek el levelezni, és ha a projektben végül sosem szerepelt Behati Prinsloo, arra mindenesetre elég volt a levélváltásuk, hogy egymásba szeressenek. Bár rövid időre szakítottak, utólag a legrosszabb döntésüknek tartják, így két hónap elteltével ismét egymásra találtak.

Merülj el az elmúlt néhány óra sztárhíreiben:

Ez is érdekelhet

 A Wednesday letaszította a trónjáról a Stranger Things 4. évadát

A Wednesday letaszította a trónjáról a Stranger Things 4. évadát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói