Alex Rodriguez végre reagált exe, Jennifer Lopez esküvőjére

2022.október.2.

Reagálhatott volna igazi vesztes módjára, cinikusan és keserűen is, Jennifer Lopez exe, Alex Rodriguez viszont ennél sokkal értebben konstatálta a tényt, miszerint az énekesnő Ben Affleck mellett találta meg a boldogságot, miután ők szakítottak. És ezzel, hogy őszinték legyünk, elképesztően nagyot nőtt a szemünkben.

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez
Jennifer Lopez és Alex Rodriguez
Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Turner

Alex Rodriguez és Jennifer Lopez négy évig alkotott egy párt, azonban még monumentálisnak ígérkező álomesküvőjük előtt szakítottak, melyet már lázasan szerveztek. Eddig nem igazán derült ki, hogyan élte meg a baseballjátékos, hogy nem sokkal a szakítás után Jennifer Lopezt hírbe hozták Ben Affleckkel, és exe hamarosan meg is házasodott, Chris Wallace azonban volt olyan szemtelen, hogy kiderítse mindezt, miután Rodriguez szerepelt a műsorában. Aki igazi úriemberként válaszolt a pletykára és balhéra éhező Wallace-nak. „Először is örülök, hogy sosem leszek elnökjelölt, mert összezúznál a kérdéseiddel. Jennifernek, a csodálatos, szép és okos gyermekeinek pedig a legjobbakat kívánom" - mondta a sztársportoló. Wallace vallatására még annyit mondott a témában, hogy sokat tanult a múltbéli hibáiból, és most már jó „férj alapanyagnak" tartja magát.

Séta a múltba

A páros egyébként tavaly áprilisában közös nyilatkozatban tudatta a világgal, hogy a továbbiakban barátként tekintenek egymásra. Aztán jött az ennél is váratlanabb csavar: alig egy hónappal később Jennifer Lopezt már Ben Affleckkel látták együtt, és persze azonnal megindultak a találgatások is, miszerint az egykori álompár újra egymásra talált - ami így is történt, a tempón pedig továbbra sem lassítottak.

Affleck és Lopez esküvője kétségtelenül az év talán legnagyobb sztáresküvője lett, már csak amiatt is, mert három napig tartott. Az eseményről kiszivárgott információk, képek és videók tanúbizonysága szerint az álompár csak úgy ragyogott, és egyértelművé vált, hogy minden múltbéli sérelmet maguk mögött hagytak.

Jennifer Lopez nászutas gardróbja igazán menyasszonyokhoz illő

Az esküvőn Jennifer Lopez nem is egy, hanem rögtön három lélegzetelállító ruhát is bemutatott, és még egy irtó romantikus szerenáddal is kedveskedett Ben Afflecknek, amelyben szenvedélyről, hosszan tartó, és soha véget nem érő szerelemről énekelt vőlegényének.

Jennifer Lopez, a megunhatatlan ikon:

10 inspiráló idézet Jennifer Lopeztől, ami neked is erőt ad

Nincs több titok: így tartja magát formában Jennifer Lopez

Jennifer Lopez meztelen fotókkal és párizsi nászúttal ünnepelte az 53. születésnapját

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói