Édes fotóval jelentette be Annoni Zita, hogy megszületett a második babája

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nem is indulhatna nagyszerűbben a tavasz, mint egy cuki baba érkezésével. Annoni Zita egy Instagram posztban, óriási örömmel és büszkeséggel tudatta követőivel a jóhírt, miszerint megszületett második kisfia. Az Annoni Gregorio Ádám névre keresztelt baba elképesztően cuki, a gyönyörű fotós és családja mostanra teljesedett ki igazán.

 Annoni Zita
Annoni Zita kétgyermekes édesanya - megszületet a második babája is
Fotó: Bognár Bogi

Határtalan az öröm az Annoni családban, mostantól két kisfiú ragyogja be Annoni Zita és férje Gianni életét. A sztárpár rengeteget küzdött legnagyobb álmukért, történetükről mindig őszintén beszéltek, ezzel is utat szerettek volna mutatni más hasonló cipőben járó családnak. A baba érkezését ezzel az édes képpel jelentették be, nézd csak!

Most lett teljes a családjuk

Zita egy korábbi interjúnkban kisfia, Gianfranco Máté születéséről és a terhességéről is megosztott velünk egy-két titkot. Arra a kérdésre, hogy korábban milyen elképzelése volt az anyaságról, a 2022-es Mami mellékletben ezt a válaszolta a GLAMOUR olvasóinak: „Nem voltak dédelgetett ábrándjaim, nehezen tudtam magam még pocakkal is elképzelni. Miután megszületik a gyermeked, új értelmet nyernek azok a szituációk, amit korábban másoknál láttál. Más, amikor a saját gyermekedről van szó, nem minden esetben tudsz olyan szigorú lenni. Bizonyos szülők például kézzel-lábbal ellenkeznek, a gyermek nem aludhat például a szülői ágyban, aztán hiába a következetesség, időnként mégis ellágyulnak. Most már tudom, tényleg igaz, hogy sokkal könnyebbnek tűnik a gyereknevelés elméletben.”

Korábban Annoni Zita a GLAMOUR címlapján is szerepelt, őszintén mesélt az életéről
Fotó: Annoni Zita

Bízik az ösztöneiben, és erre biztat másokat is

Biztosak vagyunk benne, hogy Zita második kisfiának érkezésével is hasonlóan nyugodtak és kiegyensúlyozottak lesznek a mindennapok, mint korábban első kisfiával volt. „A kisfiam már kéthónapos kora óta átalussza az éjszakát, így a gyakori éjszakai felkelések hamar végetértek. Az alvás kérdésnél sokáig aggódtam, hogy a cumi helyett ne dugja az ujját a szájába. A hozzátáplálásnál nem volt különösebb probléma, most másfél évesen egy kicsit válogatósabb. Már kezdi megmutatni az akaratát, de alapvetően nagyon jó kisfiú, nem lehet olyan időszakot kiemelni, ami nagyobb megpróbáltatással járt volna.” -osztotta meg korábbi élményeit az olvasókkal. Arra kérdésre pedig, hogy mit üzen azoknak a nőknek, akik hasonló nehézségekkel küzdenek, mint egykoron ő néhány nagyon fontos gondolattal válaszolt: „Hallgassanak az ösztöneikre, ne a különböző mamifórumoktól várják a megoldást, előbb vagy utóbb jön az érzés, pontosan tudják majd, hogy mit kell tenniük. Van egy könyv, ami nekem korábban és mind a mai napig nagyon sokat segít, bátran ajánlom mindenkinek, a címe Nem harap a spenót. Gyereknevelés francia módra című könyvet. Nagyon jó tippek vannak benne, és a gyermek minden életszakaszában segít az esetleges kétségeket eloszlatni.” Nagyon sok boldogságot és csodás perceket kívánunk az egész családnak!

Olvass még több erős nőről!

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Miley Cyrus hajszínváltása bebizonyította, hogy a barna a legizgalmasabb árnyalat

Miley Cyrus hajszínváltása bebizonyította, hogy a barna a legizgalmasabb árnyalat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője