Az év legnagyobb csillagai testközelből

2015.február.4.

Mindig nagyon izgatottan várjuk a Vanity Fair hollywoodi számát. A stílus- és sztármagazin márciusi kiadása minden évben felvonultatja címlapján az adott esztendő legcsillogóbb sztárjait. Ez idén sincs másként és a gyűjtőknek is külön kincset jelentő kiadás borítóján ezúttal a szexi Channing Tatum és a kifinomult Reese Witherspoon látható, amint Amy Adams egy nem túl kényelmes pózban felkapaszkodik a sármos színész nyakába.

vanity fair
Fotó: AnnieLeibovitz/VanityFair

A márciusi Vanity Fair címlap azonban nem csak ennyiből áll, a kinyitható borító olyan további hírességeket mutat fel igazán glamúros összeállításokban, mint Eddie Redmayne, Felicity Jones, Benedict Cumberbatch és David Oyelowo, illetve Sienna Miller, Miles Teller és Oscar Isaac.

Mondanunk sem kell, hogy a díszes társaság nem véletlenül keveredett a Vanity Fair hollywoodi kiadványának borítólapjára. Mindannyian jelöltek, vagy Oscar-díjra esélyes filmben játszanak. Természetesen egy ilyen izgalmas csoportfotó elkészítését az ebben igencsak jártas Annie Leibovitz-ra bízták, aki nem mellesleg az eddigi 21 ehhez hasonló címlap közül csupán háromhoz nem adta a nevét az elmúlt 20 évben.

A legendás fotós így nyilatkozott az idei nagyszabású munkáról: "Általában egészen távolról készítem az ilyen jellegű képeket, de most nagyon közel akartunk kerülni a színészekhez. Arra törekedtünk, hogy bensőséges hangulatot teremtsünk. Hozzájuk férkőztem, balról és jobbról is fotóztam őket, és amennyire csak tudtam szorosan a közelükben voltam" – mesélte Leibovitz.

A fotózásról találsz néhány szuper kulisszafotót a Vanity Fair oldalán.

Itt pedig találsz egy vicces videót is, mely a forgatás alatt készült a sztárokról, akiknek meglepő villámkérdésekre kellett válaszolniuk:

Ez is érdekelhet

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói