Az ex bemutatott Selena Gomezéknek

2017.január.15.

A hírességeknél sem megy másként, azzal a különbséggel, hogy esetükben nem csupán a barátok, közelebbi, távolabbi ismerőseik csámcsognak a szerelmi drámáikon, hanem nagyjából az egész világ.

Bella Hadid
Fotó: Northfoto

Ez történik most éppen a Bella Hadid - The Weeknd -Selena Gomez hármassal is. A hét legnagyobb sztorija a nemzetközi sztárvilágban a fiatal hírességek szerelmi életének alakulása volt. Ahogy beszámoltunk róla, Selena Gomez úgy tűnik, hogy összejött a zenész Abel Tesfaye-val. A popsztár ősszel szakított a sztármodell Bella Hadiddal, hogy aztán a Victoria´s Secret show-ján együtt lépjenek a kifutóra. A párcsere azért igencsak pikáns, mert Selena és Bella barátnőfélének számítottak, eddig.

Hiába bizonygatta ugyanis a környezete, hogy a tavaly őszi szakítás nem viselte meg a kelleténél jobban Bella Hadidot. Az aktuális modellüdvöske ugyanis nem úgy néz ki, mint aki túltette magát a kapcsolaton és fel lenne készülve rá, hogy az exe új utakra lépjen. Na jó, az persze azért kicsit erős, hogy éppen az egyik barátnőjével melegedett össze. Ezt talán még akkor is nehezen viselné, ha mondjuk kétszer, háromszor ennyi idő telt volna a szakítás óta. Bella Hadid még az ominózus fotók napvilágra kerülése napján azonnal az reagált. Rögtön kitörölte Selena Gomezt a közösségi médiában általa követett emberek közül.

Erről a lépéséről az ismerősei úgy nyilatkoztak, hogy ez nem egy komoly dolog, Bella egy kicsit csalódott, de nem érintette mélyen a dolog. Nos, a legújabb Instagram posztja alapján, azért nem biztos, hogy ez teljesen így van. Persze, lehet, hogy Bella nem az újdonsült párnak, hanem a most hirtelen minden lépésre kíváncsi sajtónak akart ezzel üzenni, de valójában senki nem ezt gondolja, hanem azt, hogy ez igenis Selena Gomeznek szól, no és The Weekndnek.

Ez is érdekelhet

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói