Azt a mindenit! A legbrutálisabb klippel tér vissza a pop királynője

2015.június.18.

Taylor Swift elhozta nekünk az év legbombasztikusabb videóját, amikor felvonultatott min-den-kit a Bad Blood klipjében, azonban mit tudtuk mi, hogy Madonna ennél sokkal durvább dolgokat rejteget a tarsolyában.

Az, hogy Taylor Swift összeszedte az összes celebbarátnőjét egy klip erejéig, tulajdonképpen nem is olyan meglepő, hiszen valójában csak megelevenedett az Instagram-feedje egy apokaliptikus párhuzamos dimenzióban. Madonna, a pop uralkodó királynője viszont nem villogtatja híres barátságait - merészségét és tehetségét már annál inkább -, így igencsak váratlanul ért bennünket tőle ez a nagy vagányság.

Az énekesnő Bitch, I'm Madonna számáról annyit már tudtunk, hogy Nicki Minaj-zsal közösen készült, és Diplo producerelte. Így hát az, hogy ez a két személy felbukkan a klipben, senkit sem lep meg túlságosan. Az viszont sokkal jobban megdöbbentő, hogy Katy Perry, Miley Cyrus, Rita Ora és Beyoncé is tiszteletüket teszik, hogy mindenki tudtára adják, ők bizony mind Madonnák.

Ám a lista itt közel sem ér véget, Chris Rock, Alexander Wang, aki a sztár régi barátja, maga Kanye West és a szexi modell, Jon Kortajarena is, sőt az 56 éves popsztár (ezt még leírni is hihetetlen, főleg, miután megnézed a szédületes buli klipet) két fia, Rocco és David is szerepet kaptak a partizó brigádban.

Legalább addig a pár percig mi is Madonnának képzeljük magunkat, amíg nézzük a klipet!

Kattints ide és nézd meg a videót:

Ez is érdekelhet

Evan Peters-ben a stáb tartotta az életet Jeffrey Dahmer-sorozat forgatása alatt

Evan Peters-ben a stáb tartotta az életet Jeffrey Dahmer-sorozat forgatása alatt

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói