Megszületett Blake Lively negyedik babája, és egyszerűen imádjuk, ahogy bejelentették

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Blake Lively negyedik gyermekének adott életet a hétvégén, a nagy hírt az álompár azonban nem a klasszikus módon jelentette be, és egyszerűen imádjuk őket érte.

Megszületett Blake Lively és Ryan Reynolds negyedik gyermeke!
Megszületett Blake Lively és Ryan Reynolds negyedik babája
Fotó: Emma McIntyre/Getty Images

Megérkezett Blake Lively és Ryan Reynolds negyedik gyermeke, amelyről a Blake Lively Instagram oldalát követő rajongók értesülhettek először, hiszen a színésznő egy elragadó fotót posztolt férjével, Ryan Reynoldsszal és anyósával, Tammy Reynoldsszal – így mutatva meg immár hiányzó pocakját. A színésznő arra is utalt a képaláírásban, hogy a családnak meglehetősen mozgalmas Super Bowl-hétvégéje volt.

Blake Lively és Ryan Reynolds 2012-ben házasodtak össze, azóta immár négy gyermekkel gyarapodott a családjuk. A sztárpár mindent megtesz azért, hogy távol tartsák gyerekeiket a reflektorfénytől és a közösségi médiától, de nem riadnak vissza attól, hogy a családi életükről meséljenek a nyilvánosság előtt. Blake Lively a Forbesnak korábban azt nyilatkozta, hogy soha nem érezte még ennyire magabiztosnak magát a bőrében, amit az anyaságnak és a családjának köszönhet.

Ryan Reynolds pedig imád lányos apuka lenni! Egy az Accessnek adott interjúban elárulta, hogy soha nem gondolta volna, hogy három (vagy négy?) lánya lesz. Mivel fiús családból származik és három bátyja van, nem tudta elképzelni milyen lehet. Három lányával az életet egy hatalmas kalandnak tartja, aminek minden egyes másodpercét élvezi. Bár a kicsi neme még nem derült ki, most, hogy megszületett Blake Lively és Ryan Reynolds negyedik gyermeke, a kaland egy újabb fejezete kezdődött.

Ha eddig nem lettél volna Blake Lively helyében, akkor majd most!

Ha eddig nem lettél volna Blake Lively helyében, akkor majd most!

Hollywood legmenőbb szülői

„Blake és ti, lányok, vagytok a szívem, a reményem, a boldogságom. Tudom, sokat viccelődök azzal, hogy a családom kimerít, de valójában több erőt adtok, mint amennyit bármelyik férfi megérdemelne…” – mondta beszédében Ryan Reynolds a 2022-es People's Choice Awardson. A szavait a lehető legédesebb gesztussal erősítette meg: az eseményre a kislányai által készített karkötőben érkezett, amit te is kiszúrhatsz a színész bal csuklóján.

Észreveszed Ryan Reynolds csuklóján a színes kis karkötőt, amit a kislányai készítettek neki?
Fotó: Getty Images/Chris Polk/E! Entertainment/NBC

Az erőt adó csoda csapat negyedik tagjának érkezését Blake Lively még szeptemberben, a Forbes magazin Power Women konferenciáján nagyon stílusosan, egy varázslatosan szép ruhával egyértelműsítette.

Blake Lively a Forbes magazin Power Women koferenciáján
Fotó: Taylor Hill/Getty Images

Ahogyan férje, Blake Lively is nagy családból érkezik. A Forbes magazinnak adott interjújában arról is beszélt, hogy maga is egy ötgyerekes családban nőtt fel. „Mindig a családom az első, és ez már gyerekkorom óta így van, legyen szó a szüleimről és a testvéreimről, vagy most már a saját családomról.”

James Reynolds

Első gyermekük, James 2014 december 16-án született. A nyilvánosság előtt először 2016-ban mutatták be Ryan Reynolds hivatalos Hollywood Walk Of Fame ceremóniáján, amikor a színész megkapta hollywoodi csillagát.

A kicsi James debütálása Blake Lively kezében, Ryan Reynolds Hollywood Walk of Fame ceremóniáján
Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images

Olvadásveszély: Ryan Reynolds a kislányaitól kapott karkötőben lépett színpadra

Olvadásveszély: Ryan Reynolds a kislányaitól kapott karkötőben lépett színpadra

Inez Reynolds

2016 szeptember 30-án született meg Ryan Reynolds és Blake Lively második gyermeke, Inez Reynolds. Inez még két hónapos sem volt, mikor nővérével együtt szintén debütált az említett hollywoodi eseményen.

Blake Lively és Ryan Reynolds közösen fogják második gyermeküket
Fotó: Frank Trapper/Getty Images

Betty Reynolds

Betty Reynolds 2019 október negyedikén látott napvilágot. Róla azóta sem tudunk sokat, csupán annyit, hogy immáron nem ő a család legkisebb tagja, testvérük születésével Betty nővér lett.

A család legújabb tagja

A negyedik gyermekükről egyelőre semmit nem tudunk, csak annyit, hogy megszületett. A magánéletüket titkoló sztárpár egyelőre nem részletezte a hírt, de ez nem meglepő, hiszen első három lányuk esetében is pontosan így történt. Mi már alig várjuk, hogy többet tudhassunk Reynoldsék negyedik babájáról, de addig is tiszta szívből gratulálunk a boldog családnak!

Még több Blake Lively:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az irodalomterápia és a pszichológia szerelemgyereke: ismerd meg az alkotáslélektant

glamour plusz ikon Az irodalomterápia és a pszichológia szerelemgyereke: ismerd meg az alkotáslélektant

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

Íme! A tökéletes esti arcápolási rutin, amitől másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Íme! A tökéletes esti arcápolási rutin, amitől másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)