Borbély Alexandra ölelkező ikerlányainál nem látsz ma édesebbet

Borbély Alexandra gyönyörű babái, Elza és Franciska március 12-én lettek öt hónaposak. Hihetetlen, hogy mennyire repül az idő, az ikerlányok pedig szinte a szemünk előtt nőnek fel. A családi idillről egy újabb tündéri fotó tesz tanúbizonyságot. Mutatjuk!

Borbély Alexandra ikerlányai mindig megdobogtatják a szívünket
Borbély Alexandra ikerlányai mindig megdobogtatják a szívünket
Fotó: Profimedia

Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikrei tavaly október 12-én látták meg napvilágot. Édesanyjuk időről időre dokumentálja a kis család életét, de mindezt rendkívül visszafogottan teszi. A babák arcát nem mutatja, és éppen annyira enged betekintést a mindennapjaikba, hogy a magánéletük ne sérüljön, de mi, rajongók azért megkaphassuk a napi cukiság-adagunkat. Ez a valaha volt legédesebb fotó, amit csak láthattunk eddig a lányokról. Íme!

Erős kapocs van köztük

Köztudott, hogy az ikrek közötti kapcsolat olyannyira rendkívüli, hogy talán nincs is ember a Földön, aki legalább életében egyszer ne vágyott volna arra, hogy legyen egy ikertestvére. Elza és Franciska nagyon szerencsések, hiszen már most látszik, hogy egy olyan elszakíthatatlan testvéri kötelék van köztük, amely az egész életüket végigkíséri. Együtt nőnek fel, közösen élik majd meg az élet örömeit, bánatait, és a remények szerint felnőttkorukban is igazi támaszai lesznek egymásnak. Annak érdekében, hogy ez így alakuljon, a szülei is mindent megtesznek, Nagy Ervin és Borbély Alexandra ugyanis egy békés, biztonságos és boldog gyermekkort biztosít a kicsiknek.

Borbély Alexandra a GLAMOUR.hu-n olvasható exkluzív interjúban mesélt arról, miként éli meg az anyaságot. Elmondása szerint a lányai iránt érzett szeretet a legnagyobb, amit valaha is átélt az életben. Azt is megosztotta az olvasókkal, hogy milyen hasonlóságokat, illetve különbségeket vél felfedezni az ikrek között. „Mások szerint hasonlítanak, de szerintem könnyen meg lehet őket különböztetni, egyébként is kétpetéjű ikrek. Egyelőre kis különbségeket látok csak a temperamentumukban, ami idővel nyilván változni fog. De ami a legfontosabb, hogy napról napra egyformán fejlődnek.”

Borbély Alexandra nagyon édes dolgokat árult el kislányairól

Pozitív családi mintát követ

A színésznő családcentrikussága évtizedeken átívelő érték, hiszen ő maga is egy nagyon összetartó családban nőtt fel. Március elején Instagram oldalán osztott meg egy kiskori képet magáról, amin a születésnapi tortája mellett üldögél. Édesanyja a példaképe, amit szintén egy, a GLAMOUR-nak adott interjúban osztott meg az olvasókkal. Egy biztos: ha a babák ilyen szeretetben nevelkednek, édesanyjukra ők is példaképként fognak tekinteni - és kétségtelen, egymásra is.

Kerülj képbe a legfrissebb sztárhírekkel:

Ez is érdekelhet

Ha bízol magadban, megállíthatatlan leszel - na de mi van akkor, ha nulla az önbizalmad?

Ha bízol magadban, megállíthatatlan leszel - na de mi van akkor, ha nulla az önbizalmad?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói