Brad Pitt a válási dráma óta először Julie Roberts oldalán bukkant fel

2016.november.9.

Nem is olyan régen még Brad Pitt és Angelina Jolie válási drámájának bonyolódása mindennapos izgalmat jelentett, de azóta mintha minden elcsitult volna.

brad pitt, angelina jolie, válás, gyerekelhelyezés, julia roberts, forgatás
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

FRISSÍTVE! Új fotó!

A két főszereplő gyakorlatilag eltűnt a nyilvánosság elől. A háttérben persze egyáltalán nem ilyen nyugodalmas a szakítás, hiszen Brad Pitt továbbra is harcol, hogy gyermekeiket közös felügyelet alá helyezzék, mert jelenleg a szülői felügyelet jogát Angelina Jolie kapta meg. Az ügyvédek kemény csatát vívnak, miközben a feleknek most sikerült csak a láthatásról egyezséget kötniük, amelynek értelmében Pitt csak pszichológus felügyelete mellett találkozhat a gyerekeivel, terápiás céllal. A pletykálkodó ismerősök szerint a színészt nagyon megviseli, hogy szinte nem is találkozhatott a gyerekeivel az ügy kirobbanása óta, illetve egyesek szerint még mindig abban bízik, hogy valamiképpen sikerül kiengesztelnie Angelina Jolie-t is, aki viszont nagyon elszánt a gyerekek elhelyezésének ügyében éppenúgy, mint a válást tekintve.

Olvastad már? A 10+1 legdurvább hollywoodi válás

Most mindenesetre Brad Pitt előkerült, méghozzá Julia Roberts oldalán, akivel állítólag közösen forgatnak. A rendkívül rossz minőségű fotó alapján egyelőre kijelenthetjük, hogy az 52 éves színész ugyan mintha kicsit lefogyott volna, de azért nem örgedett bele a történtekbe az elmúlt hónapokban.

Brad Pitt és Julia Roberts
Fotó: Profimedia

Új fotó! Brad Pitt vajon most lett ilyen ősz, vagy eddig csak nem tűnt fel?

Brad Pitt, Julia Roberts
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Ez is érdekelhet

Senki sem viseli úgy a kis feketét, mint Jennifer Aniston

Senki sem viseli úgy a kis feketét, mint Jennifer Aniston

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói