Szintet lépett Brad Pitt új kapcsolata - ennyire boldogok új barátnőjével

Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon együtt jelentek meg a Babylon című film Los Angeles-i premierjén. A párhoz közel álló barátok egyöntetűen azt mondják, hogy hihetetlenül boldogok együtt. Most pedig egy újabb mérföldkőhöz érkeztek!

Brad Pitt és Ines de Ramon nagyon élvezik egymás társaságát
Brad Pitt és Ines de Ramon nagyon élvezik egymás társaságát
Fotó: GettyImages/Alberto E. Rodriguez/Jesse Grant

Egy forrás elmondta, hogy Brad Pitt és Ines de Ramon remekül érzik magukat együtt, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy egy újabb szintre lépett a kapcsolatuk: nem csak a a Babylon premierjén jelentek meg együtt, hanem az ünnepeket is biztos, hogy együtt fogják tölteni.

A vörös szőnyegen való közös megjelenésük hatalmas lépés

Az 58 éves Oscar-díjas színész és a 32 éves üzletasszony együtt ragyogott a vörös szőnyegen és egy, a párhoz közel álló forrás a People magazinnak elmondta, hogy Brad Pitt „nyilvánvalón nagyon szereti Ines de Ramont, hiszen elhozta a premierjére”. Ramon pedig azt mondta Pittről, hogy „nagyon édes.” Pitt közeli barátja is megszólalt a témában: „Randevúznak és nagyon boldogok. Ez még csak egy bimbózó kapcsolat, de nagyon jól érzik magukat egymás társaságában". Egy másik bennfentestől pedig szintén megtudtunk néhány „kulisszatitkot” a pár kapcsolatáról: „Akkor tudnak időt tölteni együtt, amikor a szabadidejük engedi. Ines nagyon kellemes társaság, egy szórakoztató és társasági ember. Egyedül is kimozdulnak, de szeretnek programokon részt venni a barátaikkal is”.

A pár a csütörtöki Babylon premierjén egy hónappal azután tűnt fel, hogy a People megerősítette: „néhány hónapja randevúznak". Először november 13-án egy Bono koncerten fényképezték le őket együtt Cindy Crawford és Rande Gerber oldalán a Los Angeles-i Orpheum Színház színfalai mögött. Egy akkori forrás szerint „Brad nagyon bejött" Ramonnak, aki idén vált el Paul Wesley-től, a Vámpírnaplók sztárjától.

Ragyogó sztárparádé volt a Babylon premierjének vörös szőnyegén

Hatalmas durranás lesz

A Babylon december 23-án kerül a mozikba és már mindenki tűkön ülve várja. Érthető, hiszen már az előzetes alapján is nagyon ígéretesnek tűnik. A szereplőgárda is pazar: Brad Pitt mellett Margot Robbie, Olivia Wilde, Toby Maguire, Eric Roberts és Jean Smart fog feltűnni a vásznon. A rendezést Damien Chazelle jegyzi, aki mindössze 32 éves volt, amikor a Kaliforniai álomért bezsebelhette a legjobb rendezőnek járó Oscar-díjat. A Babylon látványvilágát és történetét tekintve is kiemelkedő lesz

Értesülj a legfrissebb sztárhírekről:

Ez is érdekelhet

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói