Brad Pitt is ágyba vitte az ausztrálok kedvencét

2013.március.8.

Pár napja látható a hazai mozikban Rose Byrne Az a bizonyos első év című filmje. 2013 igazán sikeres évként indul a színésznőnek, hiszen a The Internship főszerepét is ő kapta meg, amiben például Owen Wilsonnal együtt láthatjuk majd.

Brad Pitt is ágyba vitte az ausztrálok kedvencét
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

A természetes szépséggel megáldott színésznőt már nem sorolhatjuk a feltörekvő sztárokhoz, de elég nagy az esélye, hogy ő mostanára kezd igazán beérni. De hogy is kezdődött az ő története?

Született: 1979. július 24.

Család: édesanyja, Jane egy általános iskola rendszergazdája, édesapja, Robin Byrne egy már félig visszavonult statisztikus és piackutató. Három testvére van és ő a legfiatalabb a családban.

Karrier: első filmszerepét 12 éves korában kapta a Dallas Dollban, azóta rengeteg tévésorozatban tűnt fel, például a Szívtipró gimiben, vagy az Echo Pointban. Ő játszotta a Star Wars II: A klónok támadásában Dormét, Amidala kísérőjét, valamint a Trójában is szerepelt. Az újabb filmek közül a Képletben, az X-men: Az elsők című részében, valamint a Koszorúslányokban is láthattuk.

Rose és a divat: nagyon szereti a Louis Vuitton kreációit, gyakran látni a divatház ruháiban a vörös szőnyegen.

Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Szerelmi élet: Marcus Graham, Greg Jordan, Brendan Cowell és Nash Edgerton után jelenleg Bobby Cannavale amerikai színésszel randevúzik és reméljük, hogy megtalálja benne az igaz szerelmet. "Én nem vagyok olyan, aki idegenekkel esne szerelembe. Nem akarok csak úgy járni valakivel - valaki olyan kell, aki folyton a fejembe jár... és igazán szeretem" - mondta egy intejújában Rose Byrne.

Érdekesség: Rose imádott a Trójában Brad Pitt-tel játszani. Azt nyilatkozta, hogy rettenetesen élvezte a munkát és hogy egy ekkora sztár mellett lenni a reflektorfényben, fantaszikus érzés volt. A jelenetüket az egyik eddig legjobb filmes szexjelenetként tartják számon.

Miért szeretjük?
Rose nem egy sztárcsaládból származó csemete, mégis kitartásával elérte a "Hollywoodi álmot". Rengeteg film és sorozat végén ott szerepel a neve és a média is egyre többet foglalkozik a színésznővel. Sikertörténete megtanít minket arra, hogy bármit elérhetünk - csak küzdeni kell érte.

Ez is érdekelhet

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla