Chrissy Teigen elárulta, mi a baja a kutyapózzal

2017.június.15.

Chrissy Teigent sosem kellett félteni, hiszen ami a szívén, az a száján - és mi éppen ezért imádjuk őt nagyon. Chrissy nyíltsága minden tabut ledönt, és ő rendre bebizonyítja, hogy elegáns és bájos bikinimodellként is lehetsz nagyszájú és vagány.

Chrissy Teigen és John Legend
Fotó: Getty

Chrissy a GLAMOUR magazin interjújában őszintén vallott élete legnehezebb időszakáról. Lánya születése után komoly depresszióval kellett szembenéznie, és olykor még az adoptálás gondolatát is fontolgatta - erről bővebben a július-augusztusi számunkban olvashatsz. A nehéz témák mellett egy egészen intim kérdés is előkerült, és Teigen elárulta, melyik az a rész a testén, amit soha nem szeretne, hogy lásson a szerelme.

"John és én randiztunk, nevettünk valamin, én pedig kijelentettem, hogy soha nem láthatja majd az ánuszomat. Erre John azt válaszolta: Viccelsz? Minden alkalommal, ha kutyapózban szexelsz, a férfiak látják a végbélnyílásod. Mindig látom" - mesélte a modell

Ezt láttad már? Chrissy Teigen és John Legend a legédesebb sztárpár - Íme a Pókember-csók

Chrissy ezek után úgy gondolta, soha többet nem szexel kutyapózban a szerelmével - arról nincs információnk, hogy ez valóban így maradt-e.

A híresség egyébként tisztában van vele, hogy olykor túl szabadszájúan fogalmaz.

"Középiskolában és a kollégiumban hamis személyit használtam, és amikor megmutattam, mindig közöltem, hogy `Elnézést, ez hamis`, majd elszaladtam. Nem tudom, hogy túl őszinte vagyok-e, vagy túlzottan zavarba jövök - talán a kettő együtt"

Nos, akármi is áll a dolog hátterében, mi így imádjuk Chrissy-t, és reméljük, mindig ilyen marad!

Ez is érdekelhet

Ezt a három dolgot csinálja Selena Gomez amikor rossz napja van

Ezt a három dolgot csinálja Selena Gomez amikor rossz napja van

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít