Dakota Johnson a Vogue címlaplánya!

2015.január.21.

Ez mindenképpen Dakota Johnson éve. A fiatal színésznő idén élete filmjére készül A szürke ötven árnyalata Anastásiájaként.

Dakota Johnson a Vogue címlaplánya!
Fotó: MarioTestino/Vogue

Akit teljesen hidegen hagy A szürke ötven árnyalata körülötti lankadatlan felhajtás, az most azonnal hagyja abba ennek a cikknek az olvasását. Aki, viszont úgy rajong E. L. James erotikával túlfűtött könyveiért, mint a világ fele, az örömmel fogadja, hogy a könyvsorozat első részéből készült film főszereplője, Dakota Johnson már a divatvilágot is meghódította.

Nem kisebb magazin címlapjára került fel a mindössze 25 éves színésznő, mint a Vogue. Az amerikai divatbiblia februári számának sztárja egyértelműen A szürke ötven árnyalata hősnője, hiszen Valentin-napkor már szinte mindenhol látható lesz a mozikban a nem mindennapi szerelemről szóló történet. Így csak természetes, hogy ebben az időszakban mindannyian sokkal többet foglalkozunk a bájos Dakota Johnsonnal, aki első Vogue-os címlapszereplésével sem hazudtolta meg kedves, közvetlen önmagát.

Bár szüleinek köszönhetően (Melanie Griffith és Don Johnson) a fiatal sztár abszolút hozzászokott a rivaldafényhez, mégis sikerült megőriznie anonimitását – eddig. Dakota ismeretlenségének utolsó napjait nosztalgiázással és álmodozással tölti: "Van bennem egy erős hajlam, hogy Coloradóban éljem le az életem egy farmon a gyerekeim, csirkék meg lovak között – de lehet, hogy így is megteszem" – mesélte a Vogue magazinnak. Viszont miután vége lesz A szürke ötven árnyalata körülötti felhajtásnak, szeretne eltűnni a nagy nyilvánosság szeme elől egy időre, visszavonulni és barátai, családja társaságában tölteni minden percét.

Addig is nézd meg a Dakota Johnsonról készült kedves fotókat a Vogue magazin februári számából, melyet Mario Testino készített:

Dakota Johnson a Vogue címlaplánya! Nem meglepő, hogy A szürke ötven árnyalata sztárja köszönt vissza ránk a divatbiblia borítójáról is.

Ez is érdekelhet

A legjobb immunerősítő trükkök, amiket neked is tudnod kell

A legjobb immunerősítő trükkök, amiket neked is tudnod kell

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Divathírek

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet