Ebergényi Réka kislányt szült

2012.december.11.

Néhány hónapja elsőként tudattuk veletek az örömhírt, miszerint magyar topmodellünk, a gyönyörű Ebergényi Réka babát vár. A GLAMOUR készíthette róla az első és egyetlen várandós címlapfotót, amelyet novemberi borítónkon csodálhattatok meg Viszlay Márk fotóművésznek köszönhetően. Most érkezett az örömhír jó barátnőjétől, Molnár Juli modelltől, hogy hajnalban megszületett várva várt kislánya.

Réka a novemberi címlapunkon
Réka a novemberi címlapunkon
Fotó: GLAMOUR/Viszlay

Ebergényi Réka mindent elért már, amit a divatszakmában érdemes: szerepelt a Victoria's Secret kifutóján, olyan világmárkák kampányarca volt, mint a Lancome, az Armani, az Emanuel Ungaro, a Replay, a Rolex, és a sort még hosszan folytathatnánk. Címlapok és divatanyagok tekintetében is hosszú a lista, 2010-ben ráadásul a legjobb magyar modellnek választottatok Rékát a GLAMOUR Women of the Yearen.

A magyar topmodell a novemberi GLAMOUR-ban azt is elárulta nekünk, hogy a baba érkezéséig Magyarországon tartózkodik angol szerelmével, Christian Haiggel, de néhány hónappal a szülés után Angliában folytatja az életet a kis család.

Ebergényi Réka és szerelme, Christian Haig
Fotó: GLAMOUR Online

Réka, aki a GLAMOUR Gardróbfrissítésre két szuper dizájnerruhát is felajánlott, hajnalban adott életet első gyermekének (érdekesség, hogy Gisele Bündchen második gyermeke is pont tegnap született). A kicsi barna hajú, barna szemű, és biztosak vagyunk abban, hogy pont olyan gyönyörű, mint az édesanyja. Alig várjuk az első fotókat, ígérjük, nálunk láthatjátok majd elsőként! :)

ebergényi réka, terhes, szülés, kislány, szül, topmodell
Fotó: GLAMOUR / Viszlay Márk

Ez is érdekelhet

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!