Sosem találod ki, kivel jött össze Emily Ratajkowski

De csak azért, mert túl egyszerű a válasz. Emily Ratajkowskit ugyanis nem mással, mint Pete Davidsonnal hozták szóba, akinek úgy tűnik továbbra is az a mestersége, hogy a sztárvilág leggyönyörűbb nőit csábítja el.

Emily Ratajkowski összejött Pete Davidsonnal | Fotó: Theo Wargo
Emily Ratajkowski összejött Pete Davidsonnal | Fotó: Theo Wargo
Fotó: Gettyimages.com

Emily Ratajkowski közel négy év házasság után nemrég vált el férjétől, Sebastian Bear-McClardtól. Azóta biszexuálisként coming outolt, ráadásul azt is világossá tette, hogy jelenleg a kisfia a legfontosabb prioritás számára és többé már egy férfinak sem akar megfelelni. Szabadabb nem is lehetett volna a pálya Pete Davidson számára, akinek tíz együtt töltött hónap után szintén a közelmúltban váltak el az útjai Kim Kardashiantől, ráadásul köztudottan az a specialitása, hogy megnevetteti a nőket.

Szerelem első látásra?

A 31 éves modell, üzletasszony és írónő, valamint a 28 éves humorista az US Weekly értesülése szerint pár hónapja kezdett el randizgatni egymással: Ratajkowski és Davidson „nagyon korai szakaszban vannak, de mindketten nagyon kedvelik egymást”. A szikra pár hónapja lobbant fel közöttük, amikor a közös barátaik bemutatták őket egymásnak. „Pete megnevetteti Emilyt és imádja, hogy milyen intelligens.” – árulta el a magazin forrása.

Már megint Pete Davidson?

Pete Davidson profi abban, hogy meghódítsa a világ leggyönyörűbb nőit, de arról még neki is van mit tanulnia, hogyan tartsa meg őket – reméljük ezúttal sikerül neki. Az elmúlt évek során eljegyezte Ariana Grandét, majd randizott Kate Beckinsale-lel, Margaret Qualleyvel, Kaia Gerberrel, Phoebe Dynevorral és legutóbb Kim Kardashiannel is.

Emily Ratajkowski nem hiszi, hogy léteznek heteroszexuális emberek

De miért vannak odáig tőle Hollywood legszebb és leghíresebb női? Egyesek szerint Davidson profi a hálószobában, ami azonban ennél is biztosabb, hogy mindannyiukat képes volt megnevettetni. Lehet, hogy ez a furcsa, mégis valahol cuki – és egyértelműen vicces – srác, megfejtette a nőket?

Ez történt mostanában a sztárokkal:

Ez is érdekelhet

A szoknyák evolúciója – Nézd meg, hogyan alakultak a szoknyatrendek az idők során!

A szoknyák evolúciója – Nézd meg, hogyan alakultak a szoknyatrendek az idők során!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói