GLAMOUR-kívánságlista: Converse-mánia

2015.április.7.

Akár lakást újítasz fel, akár csak egy jó programot keresel, vagy lazítnál, a GLAMOUR-napok kedvezményeivel mindenre találsz egy jó megoldást.

Már olvashattad a főszerkesztőnk, Maróy Krisztina listáját, megismerkedhettél a vezető szerkesztőnk, Kerekes Anna GLAMOUR-napos kedvenceivel, elárulta a kívánságlistáját szerkesztőnk Csáti Melinda. Nem maradt adós a saját kedvenceivel a képszerkesztőnk, R. Kovács Anna, és a tördelőszerkesztőnk, Marosfalvi Éva sem. Az online oldal vezető szerkesztője, Horváth Gergő is megnevezte azt a 3 kupont, amit biztosan felhasznál majd, és így tett Nagy-György Bori is, a GLAMOUR online szerkesztője.

Most szerkesztőségi asszisztensünk, Takács Bettina is elárulja nektek, ő mit írt a saját kívánságlistájára:

Van egy kisebb Converse-mániám, ezért biztosan felhasználom majd a 20%-os kupont a Converse-nél, hogy lecsapjak erre a csodálatos fehér tornacipőre.

Régóta vágyok természetes göndör fürtökre. Az én minden hullámot kidobó, szögegyenes hajam elég nagy kihívást jelent ilyen szempontból. Nagyon várom, hogy kipróbálhassam a Babyliss Curl Secret hajgöndörítőt, amit most a GLAMOUR-napok alatt igazán kedvezményesen 20%-kal olcsóbban tudok megszerezni.

Hihetetlenül érzékeny bőröm van. Édesanyám kiskorom óta tesztelgeti, hogy melyik mosószertől nem lesznek kiütéseim. Szerencsére megtalálta, és én azóta is az Ariel Color mosószert használom. Amellett, hogy nagyon jó illata van, semmiféle irritációt nem vált ki. Általában a GLAMOUR-napokon 35% kedvezménnyel megveszem előre a fél éves adagot beőle.

Ez is érdekelhet

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói