GLAMOUR Women of the Year - Az év nőit keressük! Ki legyen az év divattervezője?

2013.november.7.

Megszokhattátok már, hogy az év vége közeledtével egyre több szó esik nálunk az év nőiről. Büszkén mondhatjuk, hogy a GLAMOUR Women of the Year az elmúlt évek során az egyik legfontosabb hazai vörös szőnyeges eseménnyé lépett elő, és kétségkívül az egyik legrangosabb elismerés.

glamour women of the year
Fotó: GLAMOUR

A GLAMOUR Women of the Year díjat az teszi igazán különlegessé a nyertesek számára, hogy azt valóban a GLAMOUR magazin olvasói adják példaképeiknek, azoknak, akikről úgy gondolják, hogy az adott évben a maguk területén kiemelkedőt nyújtottak. Olyan közönségdíj, ahol már a jelöltek közé is szavazással kerülnek a jelöltek.

Tavaly ötödik alkalommal rendeztük meg a gálánkat, amelynek díjazottjai azzal büszkélkedhettek, hogy 55 ezernél is több szavazó voksai alapján lettek a kategóriájuk nyertesei.

Izgatottan várjuk, hogy kiket látnátok szívesen idén a jelöltek között. Elsőként az év divattervezője kategóriájának jelöltjeit nevezhetitek meg. Segítségül a Twitteren, a Facebookon általatok már említett dizájnereket felsoroltuk, de természetesen, ha nem találjátok kedvenceteket ezen a listán, kommenteljetek, és azonnal felkerül a listánkra!

Nos, szerinted kik kerüljenek az év divattervező jelöltjei közé? Szavazzatok!

Ez is érdekelhet

Ökoszorongás - akármilyen kicsit teszel a környezetért, annak van jelentősége!

Ökoszorongás - akármilyen kicsit teszel a környezetért, annak van jelentősége!

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább