Harry herceg hátba támadja Katalin hercegnét

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Harry és Meghan című dokumentulmfilm körüli kedélyek még mindig nem csillapodtak, legalábbis úgy tűnik, hogy Vilmos herceget és családját jobban megviselik az abban hallottak, mint ahogyan erre számítani lehetett.

harry herceg katalin hercegne
Erzsébet királynő halála után úgy tűnt, hogy a testvérek újra közelednek egymáshoz
Fotó: i-Images / eyevine / Northfoto

Az Us Weekly egyik forrása azt állítja, hogy Harry herceg és sógornője, Katalin hercegné között nagyon megromlott a viszony. Úgy tudni, hogy a dokumentumfilm megjelenése óta ez a helyzet csak rosszabb lett, és a feszültség egyre nagyobb a testvérek között.

Kitálalna Vilmos herceg is?

Nem túl valószínű, hogy ez bekövetkezne, a forrás szerint Vilmos szeretne méltóságteljesebben viselkedni mint öccse, és nem tervezi, hogy bármit is megtoroljon vagy a saját történetét is elmondja. Katalin sértve érzi magát, úgy gondolja, hogy mindez árulás egy olyan embertől, aki ennyire közelt állt hozzájuk. Csalódott Harryben, amiért cinikus színben tüntette fel őt és a családját - állítja a bennfentes, aki szerint Vilmos abban reménykedett, hogy a 2021 márciusában megjelent interjú után továbbléphetnek, de az, hogy testvére így kiteregette a szennyest, csak fokozta a két testvér közötti konfliktust.

A kulturális különbségek

A dokumentumfilm végigveszi Harry és Meghan kapcsolatát a randiktól az esküvőig, majd a döntésig, hogy elhagyják az országot és hátat fordítanak a királyi családnak. Harry testvére és felesége akkor került szóba, mikor Meghan a kulturális különbségekről beszélt. Felidézte, hogy az első találkozás alkalmával egy szakadt farmerben és mezítláb volt, és nem vette észre, hogy sok brit számára nem túl kényelmes, hogy ő alapvetően egy ölelkezős típus. Meglepte, hogy az a formalitás ennyire jelen van a mindennapokban is.

Harry herceg és Meghan Markle karácsonyi képeslapja a legszebb, amit ma láthatsz

Harry herceg és Meghan Markle karácsonyi képeslapja a legszebb, amit ma láthatsz

Súlyos vádak

Az is ellenszenvet váltott ki Vilmosékban, hogy Harry azt állította, hogy az Egyesült Királyságban tapasztalt, a médiából áradó rasszizmusnak köze van Vilmoshoz, illetve felidézte, hogy testvére és apja üvöltözött velük, mikor bejelentették, hogy elköltöznek az országból. Szerinte a legszomorúbb az, hogy létrejött ez a szakadék közte és az udvar között, és a bátyja nem mellé állt, ugynakkor azt is mondta, hogy érti, hogy a testvére felelőssége, hogy ez az intézmény túléljen, és tovább vigye a nevet.

Vajon van még visszaút?

Az jól látszik, hogy a feszültség hatalmas a királyi család tagjai és Harryék között. A vádak és az újabbnál újabb történetek miatt pedig úgy tűnik, hogy ez a konfliktus nem is nagyon csillapodik. Ráadásul a dokumentumfilmben olyan komoly vádak is elhangzanak, mint hogy Meghan hercegnét évekig zaklatták a palotában, és senki sem állt ki mellettük. Úgy tudni, hogy Vilmos herceg már a dokumentumfilm előzetese után mérges volt, és nem értette, miért csinálja ezt az öccse. Harry herceg édesapját is megvádolta azzal, hogy a sajtónak szivárogtatott olyan információkat, amelyek rossz színben tüntették fel őt és Meghant. Azonban Károly királynak elege van ebből a viszálykodásból, és úgy tudni, hogy békülni szeretne. Első lépésként a kisebbik fiát és családját is meghívta a koronázási ceremóniára, illetve júniusban a születésnapi ünnepsorozatára. Hogy Harryék elfogadták-e a meghívást, azt egyelőre nem tudni, ahogyan az sem, milyen irányba mozdul el a kapcsolat a család tagjai között, ha megérkezik Harry memoárja, ami bennfentesek szerint szintén nem igazán lesz hízelgő sem az új király, sem a család többi tagja számára.

Ne maradj le a sztárhírekről sem!

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a gyógynövény lenne a tökéletes alvás titka? Kipróbáltuk!

glamour plusz ikon Ez a gyógynövény lenne a tökéletes alvás titka? Kipróbáltuk!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Mutatjuk az idei nyár legtrendibb ruháit és kiegészítőit! (x)

Mutatjuk az idei nyár legtrendibb ruháit és kiegészítőit! (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Milyen szín illik a lakásodba? A szakértők elárulják (x)

Milyen szín illik a lakásodba? A szakértők elárulják (x)

Ez a 3 lépés választ el a ránctalan bőrtől - Arcápolási tippek, nemcsak nőknek (x)

Ez a 3 lépés választ el a ránctalan bőrtől - Arcápolási tippek, nemcsak nőknek (x)