Interaktív - Gisele Bündchen és a FIFA kupa

2014.július.14.

Ahogy az lenni szokott, minden világbajnokság szolgál rengeteg emlékezetes pillanattal. Az idei foci vb kapcsán még biztosan sokáig fogunk emlékezni Jennifer Lopez és Shakira fellépéseire, Suarez harapásaira, Neymar és Robben góljaira, a németek győzelmére és a FIFA kupának idén otthont adó Brazília csúfos 7-1-es vereségére.

Már csak azért is felettébb megalázó ez Brazília számára, mert a dél-amerikai ember számára mindennél fontosabb a futball – ez a vallásuk. Számunkra valószínűleg soha meg nem érthető módon rajonganak Brazíliában már kiskoruk óta a gyerekek a labdarúgásért. Minden fiú álma, hogy focista lehessen, és ez alól a rajongás alól a lányok sem jelentenek kivételt, ilyenkor még a divatmagazinok is a vb színeiben pompáznak.

A brazil modellek számára pont olyan fontos a vb kupa, mint egy divathét, főként, ha a csapatuk játszik. Idén Gisele Bündchennek különösen fontos szerepe volt a foci világbajnokságon: a csodaszép modell adta át ugyanis a nyertes csapatnak az aranykupát, melynek már a tárolása is igencsak impozáns.

Először 2010-ben lépett pályára Dél-Afrikában az a Louis Vuitton utazóláda, melyet egyedileg, a labdarúgás legnagyobb díjának számító FIFA Világbajnoki Kupa tárolására készítettek. 2014. július 13-án, a kupa utolsó napján újra színre lépett a Rio de Janerói Maracana stadionban, Gisele Bündchen divatikon társaságában.

A ládát rendkívül aprólékosan tervezték meg, hogy tökéletes legyen a híres kupa számára. A Louis Vuitton ikonikus Monogram vásznával borított utazóládát a vállalat jellegzetes sárgaréz zára és saroklemezei díszítik, sötétbarna szegélye tökéletes összhangban van a kupa gazdag aranyával, mely július 13-án Philipp Lahmra, a győztes német csapat kapitányára várt.
Ezen a héten Interaktív rovatunkban Gisele Bündchen legemlékezetesebb vb-pillanatait gyűjtöttük össze, beleértve a híres monogramos ládával közös képet is.

Kattints a galériára és emlékezz vissza velünk az elmúlt egy hónap legjobb momentumaira Gisele Instagram-szemén keresztül:

Interaktív - Gisele Bündchen és a FIFA kupa Így szurkolta végig az elmúlt egy hónapot a brazil szupermodell.

Ez is érdekelhet

Mikor jár le a szavatossága a kozmetikai termékeknek?

Mikor jár le a szavatossága a kozmetikai termékeknek?

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most