Interaktív - Megtörtént! Minden, amit tudnod kell Kim Kardashian és Kanye West esküvőjéről

2014.május.26.

El sem hisszük, hogy túl vagyunk az évszázad esküvőjén!

Több hónapos előkészület, találgatások, rengeteg tervezés, és mindennek vége is lett két nap alatt. Most vajon mihez kezdjünk az életünkkel? A viccet félre téve, valóban elképesztő esküvői hétvégét sikerült Kanye Westnek és Kim Kardashiannak összehoznia. De hát, amikor valaki Kanye West és Kim Kardashian, akkor tényleg csak a csillagos ég, és mondjuk, a francia kormány szabhat határt az elképzeléseknek.

A Kimye esküvő eredetileg Párizsban lett volna, majd a pár beleszeretett Marie Antoinette versailles-i kastélyába, és ott kívánták megtartani az esküvőt. De természetesen erre még ők sem kaptak engedélyt, úgyhogy Párizsban a csajok buliztak egy nagyot, másnap ettek egy jót Versailles-ban, ahol Lana Del Rey elénekelte Kimnek Kanye kérésére a Young and Beautifult, mindenki zokogott a meghatódottságtól, majd Valentino sütött nekik egy esküvő előtti tortát és megvendégelt mindenkit a saját kis palotájában. Nehéz idők.

Másnap a teljes lakodalmi sereget átrepítették Firenzébe, ahol egy gyönyörű szabadtéri szertartáson Kim Kardashian és Kanye West tetőtől talpig \ (Norit is beleértve ) Givenchy haute couture-ben kimondták egymásnak a boldogító igent.

Nos, mi őszintén kíváncsiak vagyunk arra a párra, amelyik képes lesz Kimye esküvőjét felülmúlni.

Addig is nézd meg Instagramos gyűjteményünket az évszázad esküvői hétvégéjéről:

Interaktív - Megtörtént! Minden, amit tudnod kell Kim Kardashian és Kanye West esküvőjéről El sem hisszük, hogy túl vagyunk az évszázad esküvőjén!

Ez is érdekelhet

Ezen a héten Lábas Viki énekesnő lehengerlő megjelenése kerül fókuszba

Ezen a héten Lábas Viki énekesnő lehengerlő megjelenése kerül fókuszba

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő