Jennifer Aniston nagy bakija

2016.április.20.

A romantikus vígjátékok nagy mestere, Garry Marshall, akinek olyan sikerfilmeket köszönhetünk, mint a Micsoda nő!, a Valentin nap vagy a Szilveszter éjjel, április 28-án egy újabb könnyed alkotással, az Anyák Napjával tér vissza. A rendező ezúttal is fantasztikus szereposztással örvendezteti meg a nézőket, hiszen végre egy filmben láthatjuk, ahogy Julia Roberts, Jennifer Aniston és Kate Hudson együtt készülődnek arra a vidám napra, ami mindenkit összeköt az egész világon.

Julia Robertsnek már ez a harmadik együttműködése a neves rendezővel, és Kate Hudson sem kezdő, hisz kislányként megtapasztalta, milyen remek hangulatban zajlanak a forgatások egy Garry Marshall-film felvételei alatt, mikor a háttérből figyelte anyukáját, Goldie Hawnt a Vasmacska kölykei munkálatai közben. Ám akad egy újonc is a fantasztikus sztárok között, Jennifer Aniston, aki most először lépett a neves rendező kamerája elé: "Most már egy dolgot kihúzhatok a bakancslistámról, pontosabban kettőt. Együtt dolgozni Julia Robertsszel és szerepelni egy Garry Marshall-vígjátékban. Hatalmas öröm volt számomra, amikor Garry felkért, hogy játsszam el Sandyt" – mesélte a színésznő az Anyák napja Los Angeles-i premierjén, ahol őszintén beszélt arról is, hogy mennyire izgult, mikor az első közös jelenetet vették fel a Micsoda nő! sztárjával, Julia Robertsszel. "Imádom őt, ezer éve ismerjük egymást, de valahogy mégis úgy izgultam, mint egy csitri, mikor elérkezett a nagy nap". Mikor az újságíró megkérdezte, hogy a 47 éves sztár miért érezte feszélyezve magát, mikor barátnőjével forgatott együtt, Jen csak annyit mondott: "Hiszen ő Julia Roberts! Te jó ég! Szuperlaza, szupervicces, és imádnivaló a mosolya." A Jóbarátok sztárja azt is hozzátette, hogy azért az teljesen más, ha valakit nem csak barátként tudhat maga mellett, igazán tisztelheti őt azért, amit az életében, a karrierjében elért. "Még bakiztam is egyet. Az első jelenetünknél, mint egy totál kezdő, Juliának szólítottam." – vallotta be a színésznő. És ha nehezen is hinnénk el Jennek ezt a kedves bakit, már nem kell sokáig várnunk, ugyanis a film végén felvonuló bakiparádéba ezt a bájosan őszinte jelenetet is beválogatták.

jennifer aniston, julia roberts

A romantikus sztárparádék koronázatlan királya, Garry Marshall ezúttal is mesterien szövi a történetszálakat, és a nézők most is vidáman távoznak majd a mozikból. Az Anyák napja, tökéletes ünnepi időzítéssel, április 28-tól a mozikban!

Nézd meg a film előzetesét:

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói