Megházasodott a Trónok harca Joffrey Baratheonja, és egyszerűen imádtuk az esküvőjét

Ez az esküvő szerencsére klasszisokkal jobban sült el, mint a Trónok harca negyedik évadában, ami egyben a Joffrey Baratheont alakító Jack Gleeson utolsó jelenete volt a sorozatban. Tudjuk, hogy nem kedveled, de ideje adni neki esélyt, és megbizonyosodni róla, milyen imádni való is a valóságban Gleeson.

Megházasodott a Trónok harca Joffrey Baratheonja, és egyszerűen imádtuk az esküvőjét
Fotó: Profimedia/GLAMOUR

A most 30 éves Jack Gleeson finoman fogalmazva sem lopta be magát a nézők szívébe, amikor a Trónok harca 2011-es indulásakor a szadista Joffrey Baratheonként véste be magát a retinákba. Karakterénél valószínűleg azóta sem született antipatikusabb a popkultúra történetében, így igazi ünnep volt a nézők számára, amikor három évadnyi elszabadult pokol és kegyetlenkedés után megmérgezték a saját esküvőjén. A színész 2014-es távozása után egy ideig hátat fordított a filmezésnek, és belekóstolt a civil életbe, ezért sem hallhattunk róla sokat az elmúlt időszakban.

Üdv a házasok klubjában!

Egy dolog azonban biztos: Gleeson személyisége ennél távolabb nem is állhatna a valóságban Joffrey Baratheonétól, ráadásul boldogabb, mint valaha. Hétvégén ugyanis ő és barátnője, Róisín O'Mahony kimondta a boldogító igent. És amikor azt mondjuk, esküvő, ne egy gigantikus celebparti jusson eszedbe, hanem egy minden szempontból visszafogott, meghitt, egyszerű és nagyon szerethető szertartás.

A nagy napról a párt összeadó plébános, Patsy Lynch mesélt egy interjúban. Elmondása szerint is nagyon egyszerű és vallásos szertartás volt, ami után a pár ebédelni ment. Ahogy olyan sok híresség, köztük Jennifer Lopez és Ben Affleck, Jack Gleeson és szerelme is úgy döntött, hogy a meghitt első ceremóniát egy nagyobb volumenű esküvő követi majd. Lynch atya azt is elárulta, hogy Angliában vár rájuk a nagyobb ceremónia, de tekintve, hogy a család évek óta Ballinskelligsben nyaral, és nagyon közel áll hozzájuk a hely, itt kötötték össze az életüket.

A környéken egyébként mindenki ismeri a fiatal színészt, gyakorlatilag sztárallűröktől mentes tagja a közösségnek: „Amikor először találkoztam vele, olyan volt, mintha egész életünkben ismertük volna egymást. Nincs benne semmi mű.” És mert nincs esküvő fotó nélkül, Lynch atyának köszönhetően néhány nagyon édes jelenetet is láthatsz nagy napról: semmi felhajtás, nincs több ezer dolláros dekor és ruha, csak két fiatal, aki tökéletesen jól érzi magát a másikkal.

Forrás: people.com

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Anyagi gyarapodásra számíthatsz - december 5.

Napi horoszkóp: Anyagi gyarapodásra számíthatsz - december 5.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói