Kanye West új szerelme a saját vérével készített festményeket - ő Julia Fox

2022.január.23.

Egy biztos Kanye West és újdonsült barátnője, Julia Fox elég intenzíven kapcsolatba keveredtek. A románcuk szilveszter óta tart, de egyre inkább elválaszthatatlanok.

 Julia Fox
Julia Fox
Fotó: Gettyimages.com

Miután évekig a világ első számú celebpárosának számítottak, tavaly, 2021 januárban Kim Kardashian és Kanye West útjai végleg szétváltak. A rapper, és kreatív guru 2012-ben kezdett randizni a reality sztárral, akivel 2014-ben házasodtak össze, és négy gyermekük született. A kapcsolatuk hosszú agóniája során nem egy látványos összeomlást és mélypontot a média is élő egyenesben közvetíthetett hála Kanye Westnek, akit többször is kezeltek kórházban a mentális problémái miatt.

Igazán meglepő volt, hogy a 2022-es év azzal kezdődött, hogy Kanye West és Julia Fox összejöttek, majd a 31 éves olasz származású színésznő gyakorlatilag élő egyenesben kezdte közvetíteni a kapcsolatukat az Interview magazin hasábjain, ahol nagyon intim fotókat oszt meg önmagáról és a rapperről.

Domina, divattervező, filmrendező - Julia Fox igazi multitalentum

A legtöbben talán Adam Sandler Csiszolatlan gyémánt című filmjéből ismerhetik Julia Foxot, akinek lényegében ez a film volt a színésznői debütálása. Gyakorlatilag a filmet író és rendező Safdie-fivérek neki írták, és róla is mintázták a filmbéli karakterét, Julia ugyanis régi barátja az alkotóknak, akik tudták róla, hogy korábban ékszerboltban is dolgozott. Julia Fox karrierjének azonban talán az egyik legunalmasabb állomása, hogy egyszer gyémántokat adott el New Yorkban.

Julia Fox és Adam Sandler a Csiszolatlan gyémánt című krimi premierjén
Fotó: Gettyimages.com

A legutóbb Steven Soderbergh szuperprodukciójában, a No Sudden Move-ban többek között Benicio del Toro oldalán felbukkanó színésznő édesanyja olasz, és Julia is Olaszországban, Milánóban született, néhány évig a nagyszülei nevelték, majd New Yorkba költözött a szüleihez. Gyakorlatilag tinédzser korától ismert alakja a New York-i éjszakai életnek, és a legváltozatosabb karrierkísérletei voltak. Kezdődött azzal, hogy saját bevallása szerint fiatal korában azzal szerzett pénzt, hogy drogot vásárolt a környéken ahol lakott, majd jóval drágábban eladta a tehetősebb ismerőseinek. Egészen fiatalon vállalt meztelen fotózásokat, és fél évig dominaként is dolgozott.

Ezért Kanye West a generációnk legnagyobb influenszere

Julia Fox a húszas évei elején aztán egy villámcsapás alatt sikeresség váló divatmárka a Franziska Fox tervezője és társtulajdonosa lett. Hiába azonban a kezdeti a sikerek sokáig nem maradt meg a divatkarrier mellett, igaz modellként szerepelt egy sor rangos magazinban a Vogue-tól a CR Fashion Bookig. A Playboy utolsó meztelen számában is szerepelt, de mindeközben két fotóalbumot is kiadott a saját fotóival.

Eseményszámba ment, amikor 27 évesen egy kisebb New York-i galériában megrendezte a saját temetését, az R.I.P. Julia Fox névre keresztelt eseményen a saját vérével festett képet is kiállított, a művészeti esemény egyénként a 17 évesen átélt halálközeli élménye ihlette, amikor kábítószer-túladagolás következtében kis híján meghalt.

Partygirlből Kanye múzsája

Miközben a legváltozatosabb munkákat is elvállalta, és önmagát művészként aposztrofálta a legtöbben igazi partygirlként ismerték New Yorkban. Julia Fox 2018-ban házasodott össze Peter Artemievvel, akitől egy gyermeke született 2021 januárjában. A pár azonban nem sokkal később elvált, 2022. januárban pedig Julia Fox már mint Kanye West, barátnője és múzsája bukkant fel.

Julia Fox 2021. júniusában a férjével Peter Artemievvel és közös gyermekükkel
Fotó: Gettyimages.com

Julia Fox az Interview magazinnak írt szerelemi naplójában arról ír, hogy Kanye West, akit ő következetesen a rapper új nevén Ye-nek szólít, hogy az elmúlt pár nap alatt az egész korábbi életét bezárta egy dobozba, és valami teljesen új élet kezdődött számára a rapper oldalán. Ugyan a paparazzikat utálja, de hála neki szinte napra pontos beszámolót kapunk arról, hogy mivel tölti az idejét Kanye West, aki úgy tűnik a színésznőhöz hasonlóan komolyan veszi a kapcsolatukat, hiszen a minap személyesen ment érte a repülőtérre, és még a nyilvánosság sem zavarta, ami nála egészen furcsa viselkedésnek számít. Az biztos, hogy Julia Fox nem egy átlagos nő, de hát Kanye West sem éppen egy átlagos pasas.

Kanye West és Julia Fox Miami repülőterén
Fotó: Profimedia
Kanye West és Julia Fox nyilvánosan is felvállalják a kapcsolatukat
Fotó: Profimedia

Ez is érdekelhet

Chez Dodo mennyei macaronjait már az Aria Hotel éttermében is megkóstolhatod

Chez Dodo mennyei macaronjait már az Aria Hotel éttermében is megkóstolhatod

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően