Imádjuk Katalin hercegné és Vilmos herceg titkos beceneveit

Bár nekünk Katalin hercegné és Vilmos herceg néven égett a retinánkba a hercegi pár neve, nyilván senki sem feltételezi, hogy ne becéznék egymást, amikor senki sem hallja őket. Sőt az is előfordul, hogy megfeledkeznek magukról, és szemfüles újságírók előtt kotyogják el a másik becenevét. Jöhet a lista az édes vagy épp vicces nevekről?

Katalin hercegnét DoD, drágám és kicsim néven szólítja a herceg, Vilmos pedig a Baldy nevet kapta a kopaszsága miatt
Katalin hercegnét DoD, drágám és kicsim néven szólítja a herceg, Vilmos pedig a Baldy nevet kapta a kopaszsága miatt
Fotó: Getty Images /Julian Finney

Lehet, hogy egy nap ők irányítják majd a monarchiát, de arról sem ér ám megfeledkezni, hogy Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek zseniális a humora, ráadásul egyetemista koruk óta alkotnak egy pár. És igen, ez bizony elég idő ahhoz (a 11 év házasságról ne is beszéljünk), hogy néhány vicces, kedves vagy épp meglepő becenevet ragasszanak egymásra.

A The Sun információi szerint Katalin hercegné két vicces névvel is megajándékozta Vilmost, és ha őszinték akarunk lenni, egyik mókásabb, mint a másik. A Baldy-t kétségtelenül a herceg kopaszodó feje inspirálta, a Big Willy pedig nagyon hasonlít a Big Willie-re, ami az első rendszerbeállított harckocsik őse volt. (Igen, Katalin gyakorlatilag letankozta a férjét.) Szegény Vilmos egyébként a mai napig nem tudja magáról levakarni a Steve-et, biztonsági okokból ugyanis ezen a néven iratkozott be a St Andrew’s-ba. De Wombatnak is gyakran szólítják, amihez egy elképesztően édes sztori kötődik: a herceg nagyon kicsi volt még, amikor szüleivel Ausztráliába utazott, ahol a vombat meglehetősen gyakori állat. Itt ragadt rá a név, annyi módosítással, hogy a Williamhez hasonlóan w-re cserélték a v-t.

De térjünk át Katalin hercegnére: 2016-ban a nyilvánosság előtt hangoztak el az olyan megszólítások, mint a csaj vagy a drágám, egy tájkertésszel való beszélgetés során pedig Vilmos herceg olyannyira megfeledkezett magáról, hogy kicsimnek hívta a hercegnét. Persze vannak viccesebb és ötletesebb verziók is, mint például a Babykins vagy a DoD, ami a Duchess os Dolittle-ből jön.

Katalin hercegné nagyon aggódik Lajos herceg miatt

A gyerekek sem úszták meg

Nem, nyilván a gyerekeket sem György hercegnek és Sarolta hercegnőnek szólítják otthon, ennél ezerszer jobb a család humora (nem véletlenül hagyomány, hogy karácsonykor vicces ajándékokkal trollkodnak). Györgyre még az iskolában ragadtak rá a PG és a Tips becenevek a híres brit PG Tips teamárka nyomán. Sarolta hercegné édesapjától kapta a Mignonette becenevet, amit a Chelsea Flower Show során a közönség is hallhatott, a kis Lajos herceget pedig születése óta Lou-Lou-nak szólítja György és Sarolta.

Forrás: cornawallive.com

Ez is érdekelhet

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói