Keanu Reeves nem véletlenül a legimádottabb férfi az interneten

Keanu Reeves mindig is levette a rajongóit a lábáról a belőle áradó kedvességgel, az utóbbi időben azonban a jelenség odáig eszkalálódott, hogy nemes egyszerűséggel az egész internet szerelmeként emlegetik – és nem csodálkozunk érte.

Keanu Reeves
Keanu Reeves különösen szerénysége és önzetlensége révén vált ellenállhatatlanná
Fotó: Garreth Cattermole/Getty Images

Nemrég debütált Keanu Reeves legújabb filmje, a John Wick: 4. felvonás, amelynek premierjén a színészt arról kérdezték, hogy mi a véleménye az internet megszállott imádatáról. „Nagyra értékelem a jóindulatot” – hálálkodott a People magazinnak – „Nyilvánvalóan senki nem tökéletes” – szerénykedett a Page Six-nek az esemény vörös szőnyegén, alázatos válaszai pedig tökéletesen reprezentálják, miért is ő a legimádottabb férfi az interneten.

Keanu Reeves John Wick: 4. felvonás New York-i premierjén
Fotó: Garreth Cattermole/Getty Images

Könyörtelen igazságosztó

Keanu Reeves nemrég szokatlan megtiszteltetésben részesült, amikor német tudósok róla neveztek el egy gombaölő baktériumot, a keanumicint, amely a növényekre és az emberekre káros gombafertőzések ellen is harcol. A vegyület elmondásuk szerint azért kapta ezt a nevet, mert olyan kíméletlenül bánik el az ellenséggel, akárcsak az internet kedvenc színésze. Legnagyobb örömünkre a Mátrix- és a John Wick-filmek sztárja most visszatér a filmvászonra.

Keanu Reeves Hollywood egyik legnagylelkűbb színésze!

Imádom John Wick kihívásait, rendkívül intenzív” – mesélte Keanu Reeves az új film kapcsán a People magazinnak, hozzátéve, hogy nagyon élvezi a forgatással járó kihívásokat és különleges tevékenységeket, mint az akciódús autóvezetés, a nunchaku használata, vagy a filmes judo és jiu jitsu gyakorlása. „A John Wick: A 4. fejezet volt a legnehezebb fizikai szerep, amit valaha is kaptam karrierem során.” – nyilatkozta korábban – „Igazán kiképeztek, hogy rendelkezzem azzal, amit mi eszköztárnak hívunk.

Ez történt mostanában a sztárokkal:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói