Kiderült, Miley Cyrus miért csak most, évekkel később adta ki a szakítós számait

Miley Cyrus visszatért, és olyan gyönyörű szakítós számokkal rabolta el a szívünket, amelyeket még azok a nők is teli torokból énekelnek, akik épp kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek. De mi áll a dalok zsenialitása mögött, és hogy lehet, hogy három évvel a válása után adta ki őket?

Miley Cyrus hosszú idő óta most a legegészségesebb és a legboldogabb
Miley Cyrus hosszú idő óta most a legegészségesebb és a legboldogabb
Fotó: Arturo Holmes/Getty Images

Miley Cyrus januárban valósággal felrobantotta az internetet Flowers című bosszúdalával, amely rövidesen azoknak a himnuszává is vált, akiknek éppen nincs összetörve a szíve. A dalban a létező összes érzés megjelenik, ami egy szakítás után megfordulhat bennünk, mindeközben tele van azzal az energiával is, ami a továbblépésben lehet segítségünkre – és pontosan ettől tökéletes.

Miley Cyrus legújabb albuma, amelyen a Flowers is szerepel, pár nappal ezelőtt debütált további fantasztikus slágerekkel. Az Endless Summer Vacation megjelenése felvetette azt a jogosan felmerülő kérdést is, hogy miért három évvel azután készültek el ezek a számok, hogy az énekesnő és Liam Hemsworth elváltak.

Miért pont most?

A People magazin forrása szerint annyi év után Miley Cyrus most végre készen állt, hogy „a saját oldaláról mesélje el a történetet”, miután volt ideje gyógyulni és feldolgozni a szakítást. „Nem próbálja megalázni Liamet, de úgy érzi, minden joga megvan a narratíva birtoklásához, miután mindenki szétszedte őt a szakítás után.

Mi a helyzet Miley Cyrus exével, míg az énekesnő felperzseli a világot?

Korábban „mindenki őt hibáztatta a válás miatt, és vadócnak nevezték, de ez nem volt igazságos. A kapcsolatuk és a házasságuk toxikus volt, a szíve pedig összetört.”– tette hozzá a bennfentes. A dalok szépsége tehát egyértelműen abból adódik, hogy az énekesnő hagyott magának időt az érzelmei feldolgozására, majd a zenével öntötte ki a szívét az elválás fájdalmáról – most pedig hosszú idő óta a legegészségesebb és a legboldogabb.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth először Az utolsó dal forgatásán találkoztak 2009-ben. 2010-ben debütáltak egy párként a vörös szőnyegen, majd 2012-ben eljegyezték egymást, azonban 2016-ban elváltak útjaik egy időre. Később 2018-ban összeházasodtak, de alig egy évvel később, 2020-ban elváltak. Ugyanebben az évben az énekesnő kiadta a Plastic Hearts című albumot, azonban az Endless Summer Vacation című albumon is kétség kívül számos olyan dal szerepel, amelyek gyaníthatóan a színészről szólnak.

Még több popkultúra:

Ez is érdekelhet

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói