A királyi család szeretné, ha örökre elfelejtené a világ ezeket a dolgokat

2022.október.10.

Civilként, a saját privát kis életedben is egészen biztosan történnek olyan dolgok, amiket azonnal kitörölnél. És gondolj bele, a te életedet nem követi a bulvármédia, nem várják árgus szemekkel, mikor hibázol. Most pedig gondolj bele a királyi család helyzetébe egy-egy nagyon kínos eset után.

királyi család
Akad néhány dolog a királyi család életében, amit legszívesebben kitörölne a kollektív emlékezetből
Fotó: Northfoto

A királyi család a világ legismertebb famíliája, akiknek minden rezdülését milliók követik. A botrányaikat meg főleg, ráadásul ezek a ballépések kitörölhetetlenül beleégnek az emberek agyába, még akkor is, ha a család tagjai bármit megtennének, hogy kitöröljék azokat az emlékezetünkből. Ráadásul szinte mindegyik tagnak megvan az a kis ballépés a múltjában, amit nagyon szívesen meg nem történté tenne.

Katalin hercegné és a meztelenkedés

Szigorú szabályok és etikett vonatkozik arra, hogy a királyi család tagjai hogyan jelenhetnek meg egy-egy eseményen. Ezek a szabályok a strandra is vonatkoznak, és még az egyszerű fürdőruha sem egy olyan ruhadarab, amiben gyakran feltűnnek a család tagjai. 2012-ben Katalin hercegné és Vilmos herceg Franciaországba utaztak pihenni, a fotósok pedig lesben álltak, hogy képeket lőjjenek róluk. Katalin hercegné pedig mit sem sejtve erről az egészről, levette a bikinifelsőjét, a képek pedig hamarosan napvilágra kerültek. A királyi család - teljesen jogosan - mélységesen felháborodott az eseten, és a fotósok legrosszabb húzásai közé sorolta, hogy ennyire érzéketlenül belegázolnak mások intim szférájába. Ami a francia hatóságokat illeti, ők vizsgálatot indítottak, 2017-ig hat férfi állt bíróság elé az ügyben.

Harry herceg és az ő ízléstelen jelmeze

Volt idő, amikor Harry herceg imádott bulizni. Még azzal sem lett volna gondja, ha előkerül egy-egy kép, amelyen kissé spicces, bár nyilvánvalóan ez sem illik bele a királyi család etikettjébe, de a közvélemény talán még engedékeny lett volna vele. Azonban Harry túllőtt a célon: 2005-ben egy buliban náci egyenruhát viselt, amiről aztán fotók szivárogtak ki. A család is belátta, hogy az esetet nem lehet arra fogni, hogy rosszul sült egy poén, hiszen a holokauszttal poénkodni nem csak a királyi család tagjaitól, de bárkitől visszataszító lenne. 2012-ben aztán újra botrányba keveredett, mikor Las Vegasban bulizott - meglehetősen hiányos öltözetben - egy száll zakóban. Az eset után ismét bocsánatot kért, de nem mindenki felejt, Daniel Raddclife például egész biztosan nem ért egyet azzal, hogy náci egyenruhában masírozni mindössze egy fiatalkori botlás.

„Nem szeretném a királyi család halálát, csak legyenek súlyosan megnyomorítva"

Vilmos herceg és az ő botlába

Nem állítjuk, hogy botrány, de Vilmos herceg nem igazán tud táncolni. Pedig 2017 márciusában megtette, amit azóta is bán, ugyanis a felvételek természetesen kiszivárogtak, és az egész sajtó és közvélemény azóta is azzal cikizi, hogy úgy táncol, mint egy idős bácsi. Mutatjuk a videót, ahol Vilmos herceg átadja magát a zenének.

III. Károly király bizarr vallomása

Számos részlet kiderült már Károly és Diana hercegné házasságának széthullásáról, és Kamilla szeretői státuszáról. De mind közül egyértelműen az volt a legkínosabb, mikor egy telefonhívás jutott el a brit Mirror magazinhoz 1989-ben, melyben a pár arról beszélget, hogy Károly szeretne Kamilla tamponjaként reinkarnálódani. Ami annyira bizarr, hogy inkább nem is fejtegetjük tovább.

Ez volt az a pont, amikor végleg megromlott Diana hercegnő és Kamilla kapcsolata

András herceg és nagyjából minden

Az adófizetők pénzéből finanszírozta a fényűző életét, miközben megkérdőjelezhető diktátorokkal került kapcsolatba és fogadott el ajándékokat, valamint lobbizott az érdekükben. Mikor összefüggésbe hozták Jeffrey Epstein kiskorú lányokat szexuálisan bántalmazó körével, és Virginia Roberts azt állította, hogy 17 éves korában András herceg szexuálisan bántalmazta, az már a királyi család számára is túl sok volt.

Még több botrány

Ez is érdekelhet

9 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt örökbefogadsz egy cicát

9 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt örökbefogadsz egy cicát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói