Ilyen luxuskörülmények között látnak napvilágot a királyi család gyermekei

Nem titok, hogy a brit királyi család számára nem idegen a luxus, így nem meglepő az sem, hogy amikor egy baba érkezik, az anyukák a lehető legjobb ellátásban részesülnek. Annak tükrében viszont, hogy világszerte hány kismama aggódik amiatt nap mint nap, milyen kórházi ellátást fog kapni, kissé visszás lehet a dolog

 Katalin hercegné mindhárom gyermekét a St Mary’s-ben hozta világra
Katalin hercegné mindhárom gyermekét a St Mary’s-ben hozta világra
Fotó: Getty Images/Chris J Ratcliffe / Stringer

A portlandi kórház baldachinos lakosztályaitól, ahol Meghan Markle és Eugénia hercegnő szült, a híres Lindo szárnyig a St Mary’s-ben, ahol Katalin hercegné először tarthatta a karjában György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget, annyi biztos, hogy nem egy olyan egészségügyi intézmény van, ahol lehetőség van igazi luxuskörülmények között szülni az édesanyáknak, ez azonban már csak az anyagi okok miatt is keveseknek adatik meg. Aki viszont olyan szerencsés, hogy ezen intézmények lakosztályainak egyikében hozhatja világra a gyermekét, egy-egy pillanatra azt is könnyedén elfelejtheti, hogy kórházban van.

Komplett angol reggelit szolgálnak fel

Azokban a kórházakban, ahol a brit királyi csemeték napvilágot látnak, aligha kell aggódni amiatt, hogy egy szelet kenyér és vaj lesz a reggeli. Az exkluzív Lindo szárny pácienseit például igazi brit stílusban a hét minden napján meleg reggelivel várják. A kolbásztól a sült babon és a friss paradicsomon át a napsárga tojásig rengeteg finomság közül lehet válogatni, vagyis már szimplán az ottani reggeli étkezési élmény képes lehet megalapozni a kismamák nyugalmát és jókedvét.

Tenger gyümölcseit is kérhetnek a páciensek

A hírességek és a brit királyi család másik kedvenc egészségügyi intézményében, a portlandi kórházban, ahol többek közt Eugénia hercegnő és Beatrix hercegnő is világra hozta a gyermekét, még tenger gyümölcseit is lehet választani az étlapról. Ezt a remek étkezési lehetőséget azonban a királyi család tagjai minden bizonnyal figyelmen kívül hagyják, az ilyen finomságok ugyanis szigorúan tilosak számukra az ételmérgezés veszélye miatt. Így hiába a széles választék, a királyi anyukáknak a kagylókat, rákféléket és egyéb tengeri ínyencségeket is kerülniük kell.

A pihenéshez is fantasztikusak a körülmények

A portlandi kórházban az újdonsült édesanyáknak és a vendégeiknek is szolgálnak fel teát a szülés utáni lábadozás alatt, mellé pedig szendvicseket, epres tortát, citromos süteményt, friss pogácsát, tejszínt és lekvárt is választhatnak. A kórház vezérigazgatója, Janene Madden korábban egyenesen úgy nyilatkozott az intézményről, hogy ez az a hely, ahol úgy érezhetik magukat az anyukák, mintha nyaralnának.

A babák az etetés alatt természetesen az édesanyjukkal vannak, de egyébként a nap teljes részében vigyáznak az újdonsült jövevényekre, így aztán legtöbbször két-három napja van a friss anyukáknak arra, hogy a lehető legjobb körülmények között regenerálódjanak. A korábban ötcsillagos hotelként emlegetett Lindo szárnyban pedig szülés után még pezsgőt is felszolgálnak eperrel, így tisztelegve az újszülött érkezése előtt.

Erzsébet királynő 12 dédunokával büszkélkedhetett - Gyönyörű jelentése van a nevüknek

Mennyibe kerül a luxusellátás?

Ha egy édesanya úgy dönt, hogy ilyen körülmények között szeretné világra hozni a gyermekét, akkor átszámítva nagyjából három és négy millió forint közötti költségekre kell számítania attól függően, hogy minden a tervek szerint zajlik-e, vagy esetleg sürgősségi beavatkozásra van szükség.

Forrás: hellomagazine.com

Ha szívesen olvasol még a királyi családról:

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói