Kulcsár Edina több lábon álló szépség

2015.november.20.

A decemberi divatanyagunkban modellt álló Kulcsár Edina a Miss World szépségverseny második helyezettje soha nem dől hátra. A gyönyörű lány jelenleg a TV2 Aktív és a Több, mint testőr műsorainak műsorvezetője, és egy saját gyártású ruhakollekció létrehozása is fűződik a nevéhez. Csodálatos lány, aki nem csak szép, hanem tudatosan építi a karrierjét.

Nem régóta egy teljesen új szerepben a műsorvezetőként is találkozhatunk veled.

Egy castingra jelentkeztem a TV2-höz, ahol az Aktív című műsorhoz kerestek új műsorvezetőt, mert Gombos Edina jelenleg szülési szabadságát tölti. Soha nem voltam az a típus, aki hátratett kézzel otthon ül és várja a lehetőségeket, hanem hiszek abban, hogy a sikerekért keményen meg kell küzdeni. A műsorvezetés régóta foglalkozatott, így kapva kaptam a casting lehetőségén.

kulcsar edina
kulcsar edina

Gondoltad volna, hogy téged választanak?

Egyáltalán nem gondoltam, hogy rám fog esni a választás, hiszen több nálam jóval tapasztaltabb műsorvezetőt is meghallgattak. Talán ennek köszönhető, hogy a lehető legnagyobb nyugalommal és stressz nélkül vettem részt a válogatáson. Egyszerűen csak önmagamat adtam és maximálisan arra törekedtem, hogy a legjobb formámat mutathassam. Mivel nem kaptam értesítést a válogatás után pár nappal, így szinte 100%ig meg voltam győződve, hogy biztos nem engem választottak. El tudod képzelni mennyire váratlanul ért, mikor felhívtak és közölték, hogy én leszek az új műsorvezető?!

kulcsar edina
kulcsar edina

Mit jelent neked, hogy nem csak szépségkirálynőként, hanem a TV2 műsorvezetőjeként is találkozhatunk veled?
Óriási elismerés, és mindent meg fogok tenni azért, hogy bebizonyítsam, hogy ebben a szakmában is megállom a helyemet. Van mit még tanulnom, viszont úgy érzem napról-napra fejlődök, amit a kitartásomnak, akaratomnak és a szakma iránti alázatomnak köszönhető. Mindkét műsor az Aktív és a Több, mint testőr műsor is közel áll hozzám. Mindegyik műsorban otthonosan mozgok, a közélet a sztárhírek és az egészséges életmód is fontos nekem.

kulcsar edina
kulcsar edina

A műsorvezetés mellett a divattervezésbe is belekóstoltál és a napokban mutattad be Edina Kulcsár névre keresztelt saját kollekciódat! Hogyan jött a tervezés ötlete?
Még a szépségverseny ideje alatt született meg a saját márka gondolata. Szeretek több lábon állni és a divat is nagyon közel áll hozzám. Egy szép ruha nagyban meghatározhatja a megjelenésedet, így szerettem volna, ha ebben nem csak magamnak, hanem másoknak is tudok segíteni.

kulcsar edina
kulcsar edina
kulcsar edina
kulcsar edina

Milyen stílust képvisel az első kollekció?
Nőies, hordható darabokat igyekezetem tervezni, amiben visszaköszön a saját stílusom is. Persze nem csak a visszafogott vonalra, hanem azokra is gondoltam, akik a merészebb énüket szeretnék kifejezni. Alapvetően az volt a célom, hogy a klasszikus, letisztult, minimál stílus képviselő ruhák szülessenek.

kulcsar edina
kulcsar edina

Ez is érdekelhet

Kell egy kis extra stílustrükk mára

Kell egy kis extra stílustrükk mára

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít