Kulcsár Edina teljesen átalakult Valentin-napra, a rajongók imádják

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Szerdán volt Valentin-nap, ennek okán Kulcsár Edina és G.w.M. is megünnepelték a szerelmüket. A posztolt fotó nem csak a szeretetről árulkodott, az is kiderült, hogy az egykori szépségkirálynő hajszínt váltott.

Kulcsár Edina őszintén vallott követőinek a testéről
Kulcsár Edina új frizurája felrobbantotta az internetet
Fotó: Bognár Bogi/GLAMOUR

Kulcsár Edina búcsút mondott a szőkének, és igent mondott a barnára. A rajongók nem is lehetnének ennél boldogabbak, mindenki imádja, hogy a magyar sztár visszaváltott az eredeti hajszínére.

Kulcsár Edina és G.w.M szerelme

Az új frizura szuper, de a celebpár szerelméről is mondanunk kell egy-két szót, hiszen mégis csak a szeretet ünnepén posztoltak bájos közös fotót. A GLAMOUR magazin szerkesztősége tiszta szívből örül annak, hogy Kulcsár Edina családja boldog és kiegyensúlyozott, hiszen a pár és családjaik számos nehézségen mentek keresztül az ezt megelőző időszakban.

Nem volt könnyű 2022-es év, mert a válásaiktól és az új szerelem hírétől visszhangzott a sajtó, a közösségi média, és a közbeszéd is. Kulcsár Edina a nehézségeket és megpróbáltató kihívásokat G.w.M. segítségével élte túl, aki sziklaszilárd támaszt nyújtott számára. „A támadások még erősebbé tették a kapcsolatunkat, ahogyan én is ennek köszönhetően erősödtem” - nyilatkozta Edina egy a GLAMOUR első digitális címlapjához készült exkluzív interjúban.

Kulcsár Edina a GLAMOUR digitális címlapján

Ezt tanácsolja Ördög Nóra és Nánási Pál a szerelmeseknek Valentin-napara

Ezt tanácsolja Ördög Nóra és Nánási Pál a szerelmeseknek Valentin-napara

Kulcsár Edina a GLAMOUR.hu számára egy 2022-es interjúban azt is elárulta, hogy G.w.M. miért tökéletes társ. „Lelkileg erős és támogató párra találtam, nem is gondoltam, hogy van ilyen ember, tényleg mindenben számíthatok rá. Az elmúlt hónapokban mindketten ugyanabban a fázisokban voltunk, ugyanazokat a kríziseket éltük át.”

„Nehéz volt, nem álomba illő történet a miénk a szerelmünk hajnalát tekintve, négy pici gyermek sorsát befolyásolva. Viszont aki így is képes megadni a boldogságot, a törődést, figyel rám amellett, hogy a kötelességeket szem előtt tudja tartani, az erős ember, és egy erős kapcsolatra képes.”

2023-ban szerencsére számtalan csodálatos dolog történt: többek között Kulcsár Edina és G.w.M. kimondták a boldogító igent, Amara érkezésével pedig teljes lett a szeretet és béke családjukban.

Könnyebb az élet a megfelelő ember mellett

Kulcsár Edina elmondása szerint sokkal már jobban kezeli az őt kritizáló megjegyzéseket, mert párja megfelelő, építő támogatást ad számára. „Márk rengeteg önbizalmat ad, nem akar megváltoztatni. Néha visszanézem a régi fotóimat, elborzadva nézem, mennyire vékony voltam, amikor összejöttünk. Legalább húsz kilóval voltam könnyebb, és testképzavarral küzdöttem” - nyilatkozta Kulcsár Edina.

„Folyamatosan diétáztam, soha nem voltam elégedett. Amikor belenéztem a tükörbe, úgy éreztem, attól leszek boldog, ha minél vékonyabb vagyok. Utólag visszagondolva már tudom, mi volt ennek az oka: amikor nem érzed jól magad, megpróbálsz változtatni a szokásaidon, aztán felismered, hogy mindez azért van, mert valójában nem vagy boldog.”

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az irodalomterápia és a pszichológia szerelemgyereke: ismerd meg az alkotáslélektant

glamour plusz ikon Az irodalomterápia és a pszichológia szerelemgyereke: ismerd meg az alkotáslélektant

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)