Lékai-Kiss Ramóna élete egyik legkülönlegesebb ruhájában vezette a GLAMOUR Women of the Year gálát

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Tizenötödik éve rendezzük meg a GLAMOUR gálát, amivel 2008 óta az a célunk, hogy megváltoztassuk a nők megítélését, a társadalmi elismerésüket. A GLAMOUR magazin magyar kiadásával pedig már tizennyolc éve segítjük, hogy a nők méltó figyelmet kapjanak és minőségi, őket tisztelő, elismerő platformokra találjanak bennünk.

Lékai-Kiss Ramóna sokadjára vezeti a GLAMOUR Women of the Year díjátadót
Lékai-Kiss Ramóna a GLAMOUR gálán, Fülbevaló: EVA REMENYI
Fotó: GLAMOUR

A GLAMOUR Women of the Year díjátadó gálát most is Lékai-Kiss Ramóna vezette, aki szívvel-lélekkel segít nekünk abban, hogy ünnepélyesen átadhassuk a GLAMOUR díjakat idén is azoknak, akikre a legtöbben szavaztatok. Mindig hangsúlyozzuk, hogy már a nevezés is egy győzelem, mert azt jelenti, hogy a magyar nők ismerik, elismerik a jelöltek teljesítményét. Ramóna ezúttal szándékosan egy magyar divattervező ruháját választotta a gála színpadára, ezzel követte a dresszkódunkat, amiben arra kértük a vendégeket, hogy válasszanak ökotudatosan!

Vajon a hasát behúzta idén?

A tavalyi gálán több mint nyolcszázezren nézték meg Rami monológját a GLAMOUR Women of the Year gáláról, amikor elmondta, hogy elege van abból, hogy állandóan megítélik, hogy nőként folyamatosan bírálva van, és ha egy picit többet eszik, állandóan be kell húznia a hasát, különben megjelenik majd róla a médiában, hogy gyereket vár. Azt is nehezményezte a színésznő, műsorvezető, hogy nőként sokkal jobban meg kell harcolnia az elismerésért, sikerekért és ha hibát követne el, sokkal durvább következményei lennének, mintha azt egy férfi tenné. Nézd csak meg a tavalyi beszédét:

Csodás Abodi ruha

Ramóna idén szerkesztőnk, Kökény Niki segítségével egy gyönyörű Abodi ruhát választott a GLAMOUR gálára, a 2022-23-as őszi-téli kollekcióból. Az erdélyi származású, ma már nemzetközileg is sikeres magyar divattervező rendszeresen bemutatja az új kollekcióit a Budapest Central European Fashion Week-en, és a HFDA segítségével a Milánói divathéten is. A ruha kicsit romantikus szabású, fodrozott szélekkel, puffos, drámai ujjakkal. A divattervező az alkotás folyamán sz erdélyi családi legendákból és hagyományokból táplálkozott.

Lékai-Kiss Ramóna egy különleges Abodi ruhában vezette a GLAMOUR Women of the Year gálát 2023-ban

Az Abodi divatbemutatón 1:00 percnél nézheted meg a ruhát, amit Rami viselt a GLAMOUR gálán, de az egész bemutatót érdemes végignézni, mert csodálatos, míves, izgalmas, egyedi darabok jönnek egymás után.

Csak tudatosan!

Ramóna nagyon fontosnak tartja a GLAMOUR dreszkódját: öltözködj ökotudatosan! Nagyon szeretné támogatni a magyar divattervezőket azzal, hogy az ő ruháikat viseli a megjelenéseikor, így a Sztárban sztár adásában is viselt már ruhát Merő Pétertől, Demeter Richárdtól is. Mindenkit arra bíztat, hogy válasszon helyi márkáktól, mert ezzel a helyi vállalkozásokat és az Földünket is támogatja.

Olvass a magyar divatmárkákról és támogasd őket!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Kutatások szerint Magyarországon képesek lennénk akár nyolcvan százalékban megújuló energiát használni és az valóban értéket jelentene

glamour plusz ikon Kutatások szerint Magyarországon képesek lennénk akár nyolcvan százalékban megújuló energiát használni és az valóban értéket jelentene

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

Íme! A tökéletes esti arcápolási rutin, amitől másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Íme! A tökéletes esti arcápolási rutin, amitől másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)