Lékai-Kiss Ramóna fiúruhában is elképesztően nőies a Sztárban sztár negyedik adásában

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Lékai-Kiss Ramóna ruhája a lehető legökotudatosabban került kiválasztásra a Sztárban sztár negyedik adásához, egyszerűen megtetszett neki a kész ruha a divattervező, Demeter Richárd stúdiójában. Nézzük csak, milyen is ez a bizonyos „fiúruha”.

Lékai-Kiss Ramóna Sztárban sztár öltözékét Demeter Richárd tervezte Fotó: Pozsonyi Zita/Blikk
Lékai-Kiss Ramóna Sztárban sztár öltözékét Demeter Richárd tervezte Fotó: Pozsonyi Zita/ Blikk
Fotó: GLAMOUR

Lékai-Kiss Ramóna második éve zsűritag a Sztárban sztár showműsorában, és adásról adásra lehengerlő, szofisztikált ruhákban jelenik meg. Holdampf Linda stylist, műsorvezető gondoskodik a Ramóna öltözékeiről. Nézzük csak, milyen az eddigi Sztárban sztár ruhatár, és mit viselt ma a színésznő, műsorvezető az adásban!

A nő ezer árnyalata

„Az idei évadban alapvetően egy klasszikusan nőies stílust képviselek, olykor-olykor megfűszerezve vagány kiegészítővel, extra hajjal, sminkkel. A megjelenéseimet hétről hétre Holdampf Linda stylist vezénylésével egy kreatív csapat alkotja meg, de előfordul az is, hogy egy-egy ruhába véletlenül beleszeretek, ahogy ez a ma esti darabbal is történt.” - mesélte nekünk Rami.

Lékai-Kiss Ramóna a Sztárban sztár első adásában Kozma Norbi fodrásszal, Holdampf Linda stylist- műsorvezetővel és Pöpl Andrea sminkessel (balról jobbra)
Fotó: TV2 Sajtószoba

Ramóna és a csoda stáb

Demeter Richárd 2022-ben a Fashion Awards Hungary-n Az év fiatal divattervezője lett, tehát karrierje egy rakéta pályájához hasonlítható. Arról kérdezgettem, milyen feladatai vannak a Sztárban sztár zsűritagjainak megjelenésével kapcsolatban. „Lindával már évek óta dolgozunk együtt különböző showműsorokban, így a Sztárban Sztárban is. Ramónát az idei évadban több adásban is együtt öltöztetjük, illetve Kökény Attila eddig minden vasárnap általam tervezett darabot viselt, ahogy ma este is. Most például egy fekete-fehér zakót, ami nagyon jól harmonizál Ramóna ruhájával. Mindig törekszünk arra, hogy összhangban legyenek a zsűritagok ruhái. Én Ramóna, Szabi és Attila szettjének harmóniájára szoktam figyelmet fordítani. Ők hárman remekül összetartják a zsűriasztal képét a megjelenésükkel” - fogalmazta meg a divattervező.

Lékai-Kiss Ramóna a Sztárban sztár stylistjával, Holdampf Lindával Fotó: Pozsonyi Zita/Blikk
Fotó: GLAMOUR

Ramóna is beavatott bennünket a csapatmunkába, elmondott pár részletet arról, hogyan is dolgoznak, készülnek fel az adásokra: „Holdampf Linda találja ki a megjelenéseimet, és maximálisan megbízom benne. Ő egyeztet a beautycsapattal, Pöpl Andrea sminkessel és Kozma Norbi fodrásszal. Sokszor a smink és a frizura egyfajta ellentétet képez a ruha stílusával, és sokszor az utolsó pillanatban is meggondolhatják magukat a stáb tagjai és egy göndör, nőies frizura helyett hátrafésült, vizes hatású hajjal lépek a kamerák elé. Mesélek valamit, amiből érezheted, hogy ugyan beleegyezem a megjelenéseimbe, de azért nem nálam van ilyenkor a gyeplő. Egyszer jeleztem Norbinak, hogy szeretnék egy kicsit szőkébb lenni, amire kedvesen azt válaszolta: »Annyi dologról kell döntened, ezt hagyd meg nekem!«(Nevet.)

Fiúruha? Miért is ne!

Azért az előző történettel ellentétben akad olyan eset is, hogy a stáb Ramóna vágyait követi. Például a negyedik adásban, amikor is egy fekete-fehér szettben ült be a színésznő a zsűriasztal mögé. Demeter Richárd részletesen be is mutatta nekem a ruhát: „Ez a szett maszkulinabb vonalat képvisel, egy fehér, élére vasalt, bővebb fazonú nadrágból áll, melyet egy nagy válltöméses, fekete-fehér, rövid állású zakó egészít ki. A zakó egyedüli díszítőelemei a nagy aranygombok. Ez a szett inkább a letisztult vonalat képviseli. Eddig leginkább nagyon színes, élénk színű ruhákat kötöttek az emberek a nevemhez. Év elején azt éreztük a csapatommal, hogy szeretnénk valami egyszerűbbet alkotni, a szónak a szó szoros, jó értelmében. Azért van trükk ezen a ruhán is, mert piézve van a felsőrész eleje, izgalmasan hajtogatva van az anyag. Nagyon sokszor használunk nagyon izgalmas anyagokat, flittereket, brokátokat, itt inkább az erőteljes szabásvonalakra, a formára akartam koncentrálni, nem akartam, hogy a textil domináljon, az egyszerűség inspirált.”

Lékai-Kiss Ramóna fiús ruhája igazán sikkes Sztárban sztár adásában Fotó: Pozsonyi Zita/Blikk
Fotó: GLAMOUR

Ramóna első találkozása a ruhával tulajdonképpen a véletlen műve: „Ezt a ruhát nemes egyszerűséggel megláttam Demeter Ricsi stúdiójában, amikor nála jártam. Szeretem a nőies dolgokat, de azt különösen szeretem, ha egy ruhában egyszerre vannak jelen a nőies és a férfias részletek, szabásvonalak. Ez a ruha felül egy matrózruha, zárt, konszolidált, de játékosan megmutatja a hasat. Kényelmes, vonzó, vagány, és a tenger jut róla eszembe.” - mesélte Ramóna.

Ricsi megfogalmazta nekünk, hogy véleménye szerint mi a szerepe a divatnak az életünkben: „Nagyon szeretem, hogy a divat az önkifejezésről szól, és a legfontosabb feladata, hogy általa megmutathatjuk azt, amilyenek vagyunk. De az öltözködéssel akár a hangulatunkat is megjeleníthetjük. Én mindig azt tartom szem előtt, hogy a ruháim adjanak nagyobb magabiztosságot annak, aki viseli őket. Jó, ha tudatosabbakká válunk a ruhaválasztásban, és megfogalmazzuk magunknak, miért is azt az adott ruhát viseljük arra az alkalomra.”

Lékai-Kiss Ramóna a Sztárba sztár színpadán a showműsor előtt Demeter Richárd divattervezővel Fotó: Pozsonyi Zita/Blikk
Fotó: GLAMOUR

Vajon milyen Ramónával dolgozni?

Mindegyik fél lelkesedett Ramiért, és persze a GLAMOUR főszerkesztőjeként GLAMOUR Women of the Year gála miatt, melyet rendszeresen Ramóna vezet, én is pontosan tudom, milyen kedves és profi is a ragyogóan tehetséges műsorvezető. Demeter Ricsi így fogalmazott: „Nagyon jó Ramónával együtt dolgozni, mert nagyon inspiráló személyiség. Azt szeretem benne, hogy bármilyen típusú ruhát vesz fel, azt élettel tudja megtölteni. Ezt nagyon kevesen tudják, és szerintem ez nem egy tanulható dolog. Kell, hogy legyen egy született tehetséged, amivel viselni tudod a ruhákat, a tested, a megjelenésed.”

Olvass Tóth Andi a Sztárban sztár adásaiban viselt ruháiról!

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Toronymagasan ők a legspirituálisabb csillagjegyek mind közül

Toronymagasan ők a legspirituálisabb csillagjegyek mind közül

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)

PR

Kutyások figyelem! Ezért kell tavasszal jobban odafigyelned (x)

Kutyások figyelem! Ezért kell tavasszal jobban odafigyelned (x)

PR

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

PR

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)