Margot Robbie első fantasztikus Vogue címlapszereplése

2015.február.19.

Margot Robbie hirtelen robbant be a köztudatba, amikor 2013-ban felbukkant szexi bombázóként Leonardo DiCaprio oldalán Martin Scorsese sikerfilmjében, A Wall Street farkasában (pedig igencsak emlékezetes alakítása volt az Időről időre romantikus drámában is).

margot robbie
Fotó: AlexiLubomirski/Vogue

A mozinak köszönhetően a dögös szőkeség azonnal szexszimbólum státuszba emelkedett, és a rajongás körülötte azóta sem lankadt, hiába tűnt el az utóbbi időben kissé a filmvászonról. Most azonban összesen öt filmje van készülőben, és garantáltan a szakmailag elismert siker küszöbén áll.

A 24 éves elképesztően jó génekkel megáldott Margot Robbie az ausztrál Vogue márciusi címlapján szerepel. Alexi Lubomirski fáradt napfényben fotózta a szexi sztárt csodaszép dizájner ruhákban franciás, bohém környezetben. Hazája divatbibliájának borítóján debütálni hatalmas lépés a színésznő karrierjében, főként, hogy máris a tervezők kedvence. Csak idő kérdése, és valamelyik nagy divatház leszerződteti ezzel a gyönyörű pofival egyik kampányához.

Kattints a galériára és nézd meg Margot Robbie teljes ausztrál Vogue-os divatanyagát:

A Vogue fotózásról készült egy videó is, amiben többek között azt is elárulja, hogyan alakult a kiejtése, illetve arra is kitér, hogy melyik az a kérdés, amire a legjobb un már válaszolni.

Klikkelj a videóra:

Margot Robbie első fantasztikus Vogue címlapszereplése Már éppen ideje volt, hogy felkerüljön a divatbiblia borítójára A Wall Street farkasa bombázója.

Ez is érdekelhet

Evan Peters-ben a stáb tartotta az életet Jeffrey Dahmer-sorozat forgatása alatt

Evan Peters-ben a stáb tartotta az életet Jeffrey Dahmer-sorozat forgatása alatt

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói