Matt Damon tudta, hogy Gwyneth Paltrow-t is szexuálisan bántalmazták

2017.október.24.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Trying to multitask and get my (female led) @tousjewelry on for today#8217;s #varietypowerofwomen luncheon, which could not be happening at a more opportune time. So honored to give an award to one of my idols... more to come. #touslover #touspartner Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés, 2017. Okt 13., 11:22 PDT

Az elmúlt két hét a Harvey Weinstein-botránytól hangos, és rengeteg híresség szólalt meg az ügyben több évi hallgatás után.

Legutóbb Matt Damon és George Clooney adott exkluzív interjút a Good Morning America műsorában, ahol őszintén meséltek a szexuális ragadozó producerről. Matt elárulta, hogy bőven elég volt 5 percet együtt tölteni a férfival, hogy nyilvánvalóvá váljon, hogy erőszakos és tolakodó.

"Amikor azt mondják, `mindenki tudta`, egyet kell, hogy értsek. Én is tudtam. Tudtam, hogy egy barom. Büszke volt rá. Tudtam, hogy nőcsábász. Sosem mennék feleségül egy ilyen férfihoz. De azt nem gondoltam volna, hogy ilyen szinten zaklatja a nőket" - árulta el Damon

Láttad már? Ben Affleck is egy gusztustalan szörnyeteg, a Tuti gimi sztárját molesztálta

A színész azt is hozzátette, hogy tudta, hogy Gwyneth Paltrow-t is zaklatta Harvey. Mattnek Ben Affleck beszélt az esetről, és elárulta, hogy Paltrow és a producer meg kellett, hogy egyezzenek valamilyen munkában, így került sor az afférra.

Gwyneth végül előállt a sztorival, és ő is nyilvánosság elé tárta, hogy zaklatta a rendező, és akkori barátját, Brad Pittet is bevonták az ügybe.

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói