Ben Affleck is egy gusztustalan szörnyeteg, a Tuti gimi sztárját molesztálta

Döbbenetes dolgok derültek ki a produceróriás Harvey Weinstein múltjáról, hollywoodi színésznők tömegei lépnek elő a saját történeteikkel, melyeknek a lényege mind ugyanaz: Weinstein illetlen módon fogdosta őket, tisztességtelen ajánlatokat tett nekik, és egyes színésznők azt is bevallották, hogy a producer megerőszakolta őket. A botrány Rose McGowan Twitter üzenete után robbant ki, és azóta rengeteg színésznő, köztük Gwyneth Paltrow, Cara Delevingne és Angelina Jolie is nyilvánosságra hozta az őket ért bántalmakat.

Ben Affleck szexuális zaklatás
Fotó: rex/puzzlepix

Ahogy az interneten, a különböző közösségi média oldalakon olvasgatjuk az emberek kommentjeit, hihetetlen azt látni, hogy hányan, nagyrészük nő, elbagatellizálják ezeknek a nőknek az esetét. Vagy, ami még rosszabb, szerintük mindazért a hírnévért, amit a filmes mogul pénze és összeköttetései hoztak meg számukra, igencsak "alacsony" ár volt, amit fizetniük kellett. Lányok, ez az ember molesztálta, kizsákmányolta a fiatal, befolyásolható színésznőket és a naivitásukat – nincs ebben semmi kifizetődő, ez bűn, és az a minimum, hogy ezek után a felesége azonnal beadta a válókeresetet.

Láttad? 10+1 legdurvább hollywoodi válás

Ahogy az is bűn, ami ennek tükrében kiderült Ben Affleckről. Szintén egy ártalmatlan, ám annál visszhangosabb Twitter-üzenetből derült ki, hogy az Oscar-díjas színésznek is bizony vannak szintén legalább ennyire félelmetes hasonló megnyilvánulásai.

Affleck hivatalos közleményben ítélte el Harvey Weinstein tetteit, majd valaki azzal reagált a kijelentésére, hogy talán nem kéne elfelejteni, hogy pár évvel ezelőtt ő is megfogdosta az MTV TRL műsorának a forgatása alatt a Tuti gimi sztárjának, Hilarie Burtonnak a mellét.

Ez a rövid felvétel is elég borzalmas, de közel sem olyan felkavaró, mint az a több mint 5 perces teljességgel illetlen csiklandozás, fogdosás, amit egy riporterrel művelt Affleck bő 10 évvel ezelőtt. Talán ezek vészjósló jelek lehettek volna Jennifer Garner számára - ha egyáltalán tudott róla -, és elkerülhette volna, hogy a bébiszitterrel csalja meg úgy, hogy eleve hozzá se megy soha Ben Affleckhez.

Készülj fel, nagyon megrázó ezt végignézni:

A videó az eset után, 2006-ban bejárta az internetet, és mint mindent, az emberek szép lassan ezt is elfelejtették, de Hilarie Burton valószínűleg sosem fogja, ahogy ez a Star újságíró sem.

Ez is érdekelhet

Sosem látott intim képek: Harry herceg és Meghan Markle új dokusorozata izgalmasabb lesz, mint vártuk

Sosem látott intim képek: Harry herceg és Meghan Markle új dokusorozata izgalmasabb lesz, mint vártuk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói