Megszületett Katalin és Vilmos második gyermeke!

2015.május.2.

Igaz, már rengeteg ideje mentek a találgatások Kate Middleton és Vilmos herceg második gyermekéről, pletykák keringtek a baba nevét és nemét illetően is, azonban most végre elérkezett a pillanat, amire mindenki úgy várt. A királyi család legkisebb tagja megszületett!

Kate Middleton
Fotó: Rexfeatures

Miután napvilágra került, hogy a csöppség, aki egyébként a negyedik helyet foglalja el a brit trónutódlási sorban rögtön György herceg után, a London külvárosában lévő St. Mary kórházban jön majd világra, rajongók tábora lepte el az intézmény környékét. Emellett még két másik kórház is készenlétben állt arra az esetre, ha bármilyen váratlan helyzet alakulna ki.

A nagy készültség nem volt hiába, hiszen Kate Middleton második terhessége alatt is folyamatos rosszullétektől szenvedett, melyek sokszor olyan súlyosra fordultak, hogy több utját le kellett mondania a hercegnének, és hosszabb időre kórházba is vonult. Ráadásul a Katalinhoz hasonló kismamák nagyrésze, akik az úgy nevezett Hyperemesis Gravidarum betegségében szenvednek várandósságuk alatt, nem képesek kihordani a babájukat, úgyhogy duplán veszélyeztetett volt a hercegné állapota.

De szerencsére, minden zökkenőmentesen és kifejezetten gyorsan haladt Katalin szülésekor, a kis hercegnő május 2-án helyi idő szerint 8 óra 34 perckor érkezett meg 3,7 kilogrammal a külvárosi kórházba, ugyanabba, melyben 2 évvel ezelőtt bátyja, György herceg is megszületett. Az épületet már jó előre bebiztosították, így számtalan rendőrautó és biztonsági személyzet gondoskodott a királyi család épségéről.

A szülés ideje alatt természetesen a fotósok száma is több ezerre nőtt, de semmilyen információ nem szivároghatott ki mindaddig, amíg a baba meg nem érkezett. Kivéve, hogy Katalin reggel 6 órakor bevonult férje, Vilmos herceg társaságában a klinikára. A hivatalos bejelentést a Buckingham palota rácsos kapujára írásos formában helyezik ki, de előtte rendhagyó módon Twitteren üzentek a nagyvilágnak.

Addig is annyit elmondhatunk, hogy baba és mama egészségesek, és nagyon is jól vannak! Borzasztóan izgulunk, hogy minél előbb megpillanthassuk az első képet a kis hercegnőről, reméljük, most sem kell egy napnál erre többet várnunk!

Ezúton is tiszta szívünkből gratulálunk a hercegi párnak és a legjobbakat kívánjuk a kis hercegnőnek, akinek nevét, amint tudjuk, máris megosztjuk!

Ez is érdekelhet

Meztelenruha a Buckingham-palotában? Úgy tűnik, ez a nap is eljött

Meztelenruha a Buckingham-palotában? Úgy tűnik, ez a nap is eljött

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói