Napi 7 órát lóg a telefonján Lily Allen, és nagyon szeretné visszakapni az életét

2019.július.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Még nem egészen tudjuk, hogy Lily Allen csak egy újabb polgárpukkasztó programjáról van-e szó, de mindenesetre, mintha az Instagramját figyelve tényleg alaposan küszködne ezzel a dologgal. Túl azon, hogy az angol popsztár eléggé problémás az utóbbi időben, az általa felvázolt probléma aligha csak őt érinti, sőt!

Lily Allen
Fotó: Rexfeatures

Egy ideje sajnos közismert, hogy Lily Allen nincs éppen csúcsformában, elég sok botrány volt körülötte az elmúlt években, drog- és alkoholproblémákkal is küzdött, nem beszélve a magánéleti válságairól. Mindennek talán van köze a mostani monstre monológjához, talán nincs. Az viszont biztos, hogy az olaszországi nyaralását töltő énekesnő, aki újabban nagyon belevetette magát az instagramozásba egy félóránál is hosszabb előadásban ecsetelte, hogy milyen elege van az állandó online jelenlétből.

"Ilyen egy randi velem" - írja a bejegyzésében ironikusan reflektálva a függőségére Lily:

Ha jól értjük a kifakadás lényegét, Lily Allen az iPhone használókhoz hasonlóan vasárnap este megkapta a kimutatást, hogy mennyi időt is tölt a telefonján napi átlagban. Aki szintén hasonló telefont használ valószínűleg már szembesült vele, hogy mennyi időt lóg naponta a telefonján, és az is igen valószínűnek látszik, hogy ez a szám sokakat sokkol. Nos, Lily Allen nem kevesebb, mint 7 (!) órát nyomkodja a telefonját átlagosan. Ez szinte egy teljes munkanap, nem csoda, hogy a sztár egy kissé besokallt ettől. Igaz, a lehető legfurcsábban reagált erre, hogy az Instagramon élőben fél óránál is tovább fejtegette a követőinek, hogy mennyire tönkreteszi az internet.

Lily Allen a wimbledoni tenisztornán is telefonját nyomkodta:

Lily Allen
Fotó: Getty Images

Mindenesetre a több ponton is önironikus monológjának a lényege az volt, hogy úgy érzi, hogy az internet, a telefonja ellopja az életét, és ahelyett, hogy fontos, hasznos dolgokat csinálni, egész nap mást se csinál, csak bámulja a telefonját. Amikor az egyik rajongója azt írta neki, hogy fáradtnak látszik, akkor az énekesnő azt válaszolta: "Hogy pont ezért hagyom abba az internetezést, nincs szükségem erre a szarra".

5+1 dolog, amit az Instagram felhasználók valószínűleg nem tudnak az Instagramról

5+1 dolog, amit az Instagram felhasználók valószínűleg nem tudnak az Instagramról

Lily Allen azt mondta, hogy inkább könyveket fog olvasni, vagy próbál tanul valamit, ahelyett, hogy a telefonját nyomogatja. Valószínűleg sokkal több embert érint a probléma, rengetegen érezhetik, hogy elvesztegetik az idejüket az online térben, hogy olyan helyről várnak megerősítést, ami inkább csak az energiákat szívja le. Nem könnyű megtalálni az egyensúlyt, és egyre inkább látszik, hogy a virtuális világban való bolyongás és a való élet közötti feszültség még rengeteg problémát fog okozni. Próbálj odafigyelni magadra, és ne engedd, hogy a telefonod elrabolja az életedet.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője