Nyugi, a ˝régi Taylor Swift˝ nem halt meg, ugyanolyan most is, mint amilyen volt

2017.szeptember.8.

Taylor Swift novemberben megjelenő Reputation albuma, és róla az első szám és klip, a Look What You Made Me Do minden létező rekordot megdöntött a megjelenésével, ennél persze nem vártunk kevesebbet a többszörös Grammy-díjas énekesnőtől, ugyanakkor ezzel akar Swift eltávolodni az eddigi énjétől és azoktól a képektől, amit a média felállított róla.

Taylor Swift Now
Fotó: AT&T

Elsőre, bár kicsit erőltetettnek és egyesek szerint szánalmasnak is bizonyult ez a próbálkozás részéről, úgy tűnt, hogy Taylor Swift sikerrel járt. Teljesen új megvilágításba került, és tényleg az az érzésünk, hogy ennek az új lánynak semmi köze a bociszemű, aranyos csajhoz a szomszédból, aki imádja a cicákat és a csajos bulikat. Erre fel, itt ez az új reklám, ami a popsztár saját csatornáját népszerűsíti (igen, olyanja is van már neki), amiben gitározik, a cicájával játszik és fagyit eszik a hűtőből – nekünk ez abszolút a régi Taylor…

Egyébként a videó vicces, és akár régi Taylor, akár új Taylor, nekünk bejön! A kérdés már csak az, hogy most akkor mégis kivel van dolgunk? Melyik az IGAZI Taylor?

Ez is érdekelhet

5 ok, amiért érdemes félhosszú hajra váltanod

5 ok, amiért érdemes félhosszú hajra váltanod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói