11 éve jelölték, ma díjat kapott: Ők a GLAMOUR Women of the Year 2019 nyertesei

2019.március.8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Először nőnapon, de immár 11. alkalommal rendeztük meg a GLAMOUR Women of the Year gálát, amelynek ezúttal is a Várkert Bazár adott otthont. Az est házigazdája idén is Lilu volt, és legnagyobb örömünkre úgy is el tudta vállalni a díjátadó lebonyolítását, hogy kismamaként lassan a várandóssága utolsó szakaszába ér.

Miklós Melinda, Nyitottak vagyunk
Fotó: GLAMOUR

Különösen fontos volt a GLAMOUR szerkesztősége számára az időpont, hiszen a nőnap miatt talán kapott egy kis plusz figyelmet az, ami immár évek óta a magazinunk egyik szívügye: a nők nem pusztán egy évben egy csokor virágot érdemelnek, hanem egyenlő bérek, egyenlő esélyeket a munkahelyeken, és az életben. Nem volt véletlen, hogy a magazin által a kiemelkedő társadalmi felelősségvállalásért odaítélt Az év hősnője díjat idén a Nyitottak vagyunk szervezet kapta. A szervezet nevében Miklós Melinda ügyvezető vette át a díjat. Miklós Melinda beszédében egy nagyon érdekes játék keretében mutatta meg, hogy milyen előítéletekkel, sztereotípiákkal nézünk szembe nap mint nap, végül felhívta a Nyitottak vagyunk csapatát a színpadra, hiszen közösen kapták az elismerést.

Nyitottak vagyunk
Fotó: GLAMOUR

Az év divattervezője díját az immár sokadjára jelölt Sármán Nóra vehette át Szentgyörgyi Rómeótól, a Surf nagykövetétől. A divattervező kiemelte, hogy ki mindenki áll mellette a munkája során, külön megemlítette a nagymamáját, aki már sajnos nem él, de Nóra tőle tanult meg varrni, ő indította el a pályán, illetve testvérét, akivel közösen viszik tovább a családi divatmárkát.

Sármán Nóra
Fotó: GLAMOUR

Idén úgy tűnik, hogy a GLAMOUR olvasói valóban a régi kedvenceiket végre nem csupán jelölésekkel, hanem díjakkal is szerették volna elismerni. Az év énekesnője díját ugyanis Marsalkó Dávidtól Dallos Bogi vehette át, akit szintén jelöltek már korábban a díjra. Bogit elkísérték a szülei a gálára, és az énekesnő felidézte, hogy az apukája, hogyan biztatta kislánykorában, hogy "nem olyan is olyan rossz, ahogy énekel".

Dallos Bogi
Fotó: GLAMOUR

A GLAMOUR Women of the Year gálák történetében viszonylag új, de annál népszerűbb kategóriának számít Az év vállalkozója. Rengeteg ajánlás érkezett a jelöltekre az olvasóktól, és a szavazatok között nagyon kis különbségek voltak csupán. Erdélyi Zsolt, vagy ahogy mindenki ismeri, Superman, végül Tomán Szabina nevét olvasta fel a borítékból. Szabina elárulta, hogy a csapatában szinte csak nők dolgoznak, és természetesen nekik, és azoknak is megköszönte a díjat, akik vele tartanak és követik a diétáit.

Tomán Szabina
Fotó: GLAMOUR

Mondani sem kell, hogy Az év közösségimédia-sztárja kategória természetesen szintúgy nagyon-nagyon népszerű, nem csoda, hiszen a közösségi médiában tízezrek követik a jelölteket. Ebben a kategóriában is szinte napról napra változott az állás. Dr. Gyurkó Szilvia, a Hintalovon Alapítvány alapítója adta át a kiélezett versenyben győztes Annoni Zitának a GLAMOUR olvasóinak díját. Felidézte, hogy őt már az első Women of the Year gálán is jelölték díjra, illetve viccesen megjegyezte, hogy "a fiatalabbak ezúttal előre engedték az idősebbet", hiszen a jelöltek között volt olyan, aki akkor született, amikor Zita "befejezte az általános iskolát".

Annoni Zita
Fotó: GLAMOUR

Az év lakberendezője díjat most már hagyományos módon minden évben Szabó Antal a Poli-Farbe ügyvezetője adja át, azonban idén nem lehetett jelen a gálán, csak videóüzenetet tudott küldeni. Távollétében Kufár Róbert adta át a díjat méghozzá egy olyan jelöltnek, aki bizony már nagyon rászolgált az elismerésre, hiszen Zai Viki állandó nomináltja volt eddig a kategóriának. Viki elmondta, hogy bár sokan állítják, hogy a 40 feletti nők láthatatlanok, de ez a díj is bizonyítja, hogy ez nincs így.

Zai Viki
Fotó: GLAMOUR

Az év színésznője kategória mindig nagy-nagy figyelmet kap, és bizony idén két nagyon érdekesen alakult már a jelölés is. Nagyszerű színésznők Oscar-díjas, rangos elismerésekkel díjazott filmekből. És ezen az estén tényleg elmondhatjuk, hogy a GLAMOUR olvasói a régi kedvenceiknek adták a díjat, hiszen Mihalik Andrea, a C&A marketing menedzsere Döbrösi Laura nevét húzta ki a borítékból, és bizony Laurát is már többször jelölték a GLAMOUR olvasói. A világnak szüksége van a női minőségre - mondta Laura, aki jó végszót adott a gálának, amikor azt mondta: Minden nő királynő, úgyhogy fel a koronákat!

Döbrösi Laura
Fotó: GLAMOUR
Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

10 alkalom, amikor Sydney Sweeney meztelenruhában lopta el a show-t

10 alkalom, amikor Sydney Sweeney meztelenruhában lopta el a show-t

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője